elroy Opublikowano 8 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2011 Nie wiem czy się już nie pojawiła ta informacja na forum, ale gdyby nie to znalazłem na http://piwowar.com.pl/ NOWY BROWAR RESTAURACYJNY POSZUKUJE DO PRACY PIWOWARA Lokalizacja: Warszawa Oferta ważna od czerwca 2011r. Osoby zainteresowane prosimy o kontakt: kom.500 603 185 Andrzej Gałasiewicz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopyr Opublikowano 8 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2011 Nie wiem czy się już nie pojawiła ta informacja na forum, ale gdyby nie to znalazłem na http://piwowar.com.pl/ NOWY BROWAR RESTAURACYJNY POSZUKUJE DO PRACY PIWOWARA Lokalizacja: Warszawa Oferta ważna od czerwca 2011r. Osoby zainteresowane prosimy o kontakt: kom.500 603 185 Andrzej Gałasiewicz Na 99% do Grill de Brasil. Siostrzany lokal tego z Łodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 8 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2011 (edytowane) tak to browar de brasil. Lokal jest na rogu Wspólnej i Marszałkowskiej i przez okna widać już warzelnie. Edytowane 8 Czerwca 2011 przez Wiktor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 10 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2011 wracając dziś z uczelni zobaczyłem że pojawiły się reklamy na szybach restauracji i jest notka na Browarbizie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
orion Opublikowano 11 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2011 Hmm dobre usytuowanie, ciekawe miejsce na ewentualne spotkania piwowarów domowych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 3 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2011 http://praca.gazetapraca.pl/200,4001,,1092164,,Piwowar.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sojer Opublikowano 3 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2011 "CV + zdjęcie" co by nie straszyć klientów czy enzymów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 3 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2011 nie wiem co zrobią. Nikt kto się zna na piwie nie będzie pracować w takich warunkach. Na szczęście to już nie będzie moje zmartwienie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaron Opublikowano 3 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2011 nie wiem co zrobią. Nikt kto się zna na piwie nie będzie pracować w takich warunkach. Na szczęście to już nie będzie moje zmartwienie. ? Co masz na myśli? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 3 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2011 wystarczy przyjść w weekand zobaczyć jak schodzi piwo i skonfrontować to z rozmiarami browaru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slotish Opublikowano 3 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2011 Czyli, że co? Piwo nie schodzi, czy wręcz przeciwnie? Do Warszawy mam daleko, więc niestety nie przyjdę w weekend zobaczyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pucek Opublikowano 3 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2011 (edytowane) Raczej schodzi jak burza Jak byłem wczoraj ze znajomymi to wszyscy piją raczej w litrowych kuflach Niestety czuć, że nie ma czasu poleżeć w spokoju... BTW, chyba wczoraj było też jakieś warzenie, bo było czuć charakterystyczny zapach słodu Edytowane 3 Września 2011 przez pucek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sojer Opublikowano 3 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2011 W sztukach plastycznych zwyklem dzielic ludzi na artystow i rzemieslnikow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi