minder Opublikowano 25 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2011 Czołem. Tapatalk to aplikacja na smartfony ułatwiająca używanie forów internetowych. Czy jest szansa, żeby na naszym forum zainstalować odpowiednią wtyczkę, która umożliwi korzystanie z tej aplikacji? Myślę, że przynajmniej kilku użytkownikom ułatwiłoby to czytanie Tutaj link do FAQ z listą obsługiwanych skryptów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rysmis Opublikowano 26 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2011 jak najbardziej jestem za. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spotter Opublikowano 26 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2011 Również popieram. Często korzystam z telefonu do odwiedzania forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 26 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2011 To niestety nie będzie takie proste, bo Tapatalk nie ma domyślnego wsparcia dla silnika forum na którym pracuje piwo.org Jeżeli jest tu z nami ktoś, to umiałby sobie poradzić z API które udostępnia Tapatalk, to proszę o kontakt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiHuRa Opublikowano 26 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2011 Mam nadzieję że uda się to zrobić. Często korzystam z Tapatalk, fajna sprawa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minder Opublikowano 26 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2011 A na jakim skrypcie oparte jest forum? Bo może uda się przerobić którąś z dostępnych wtyczek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 26 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2011 A na jakim skrypcie oparte jest forum? Bo może uda się przerobić którąś z dostępnych wtyczek? punbb ( http://punbb.informer.com/ ) - nie wydaje mi się, żeby któraś była kompatybilna. Różnice między tymi skryptami są b. duże. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minder Opublikowano 27 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2011 Migracja na inny skrypt (SMF ) pewnie nie wchodzi w grę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minder Opublikowano 27 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2011 W razie pozytywnych odczuć co do konwersji na SMF, to konwertery można pobrać stąd. Osobiście polecam. Prowadzę jedno forum i zaczynaliśmy od phpBB (mod by Przemo), ale było zbyt kobylaste i zdecydowałem się na przejście właśnie na SMF. Przekonał mnie mechanizm wtyczek, mnogość dodatków, lekkość i przyjemność obsługi. W razie czego mogę wspomóc radą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 27 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2011 Przykro mi, ale migracja nie wchodzi w grę, zwłaszcza dla tylko jednej funkcjonalności Zapytam znajomego programistę, czy nie chciałoby mu się za kilka piwek posiedzieć nad api do tapatalk. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minder Opublikowano 27 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2011 To ja się też dorzucę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaron Opublikowano 27 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2011 Jesli bylaby potrzeba tez jestem zainteresowany i ewentualnie w miare mozliwosci dorzuce na kilka piwek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi