coder Opublikowano 1 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2011 ( zobaczymy ile będzie lambików w Poznaniu / ) Lambiki? Rozwiń może temat.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 1 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2011 (edytowane) ( zobaczymy ile będzie lambików w Poznaniu / ) Lambiki? Rozwiń może temat.... Ja tam tylko sprzątam ale rozwijam http://browar.biz/forum/showthread.php?t=93483 Edytowane 1 Września 2011 przez anteks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coder Opublikowano 1 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2011 O, to mnie ucieszyłeś, bo mam jeszcze parę butelek dobrego Krieka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopyr Opublikowano 1 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2011 (edytowane) A ja zgaduję, że spośród zarządu PSPD do konkursu nie przystąpiłem tylko ja Ja też nie startuję. Ale dobrze kombinujesz, nawet Prezes wystawił i to Vintage Edition. Uchylę tylko rąbka tajemnicy' date=' że piwa zgłosiło troje zdobywców Grand Championa.[/quote']Tym się nie ma co podniecać, przynajmniej jeden były zdobywca Grand Championa (w mojej osobie ) coś nie w formie ostatnio... Mistrz to mistrz, że nie w formie. Ale mistrz. Edytowane 1 Września 2011 przez kopyr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 1 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2011 O, to mnie ucieszyłeś, bo mam jeszcze parę butelek dobrego Krieka. To raczej sprawka Wogosz Team Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 1 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2011 Czy znany jest skład jury ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopyr Opublikowano 1 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2011 Czy znany jest skład jury ? Tak. Piotr Wypych (coder), Jacek Materski (hasintus), Tomasz Rogaczewski (Tieroo), Łukasz Jajecznica (LJajecznica), Krzysztof Lechowski (skitof) - sędziowie i Tomasz Kopyra (przewodniczący jury, organizator itp.). Eliminacje będzie sędziowało 4 sędziów + protokolant, finał - 5 sędziów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 1 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2011 O, to mnie ucieszyłeś, bo mam jeszcze parę butelek dobrego Krieka. hee, to może ja też wyślę. Właśnie otworzyłem swojego i jest całkiem fajny. P.S. będzie w Cieszynie. Kto pierwszy ten lepszy do spróbowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zdrój Opublikowano 1 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2011 O' date=' to mnie ucieszyłeś, bo mam jeszcze parę butelek dobrego Krieka.[/quote']hee, to może ja też wyślę. Właśnie otworzyłem swojego i jest całkiem fajny. P.S. będzie w Cieszynie. Kto pierwszy ten lepszy do spróbowania. Chętnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 1 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2011 a ty kimasz tam gdzie ja? To może włożę więcej do lodówki. P.S. sorka, ale pięknie się beka wiśniami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zdrój Opublikowano 2 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2011 a ty kimasz tam gdzie ja? To może włożę więcej do lodówki. P.S. sorka, ale pięknie się beka wiśniami Chyba tradycyjnie w Gambicie, ale nie jestem pewien bo Jacek rezerwował (szop007). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szop007 Opublikowano 2 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2011 a ty kimasz tam gdzie ja? To może włożę więcej do lodówki. P.S. sorka' date=' ale pięknie się beka wiśniami [/quote'] Chyba tradycyjnie w Gambicie, ale nie jestem pewien bo Jacek rezerwował (szop007). W Gambicie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pedro22 Opublikowano 2 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2011 (edytowane) W zeszłym roku dostałem na maila wjazdówkę na teren browaru, albo na pobliski parking. W tym roku nie będzie takiej akcji, czy wypadłem z listy adresowej ? Edytowane 2 Września 2011 przez pedro22 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi Opublikowano 3 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2011 (edytowane) Są już wyniki I Brackiego Konkursu Piw Domowych "Porter Bałtycki" http://pspd.org.pl/pagesnews/bracki-konkurs-piw-domowych-wyniki Gartulacje dla zwycięzców Edytowane 3 Września 2011 przez zibi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztyft Opublikowano 3 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2011 miejsce I - Andrzej Smyk - piwo "Porter opalenicki" - 40 ptk. miejsce II - Jan Szała - piwo "Czarne złoto" - 39,4 ptk. miejsce III - Andrzej Sadownik - piwo "Mops porter" - 34,8 ptk. -- miejsce 4. Adam Wróbel miejsce 5. Witold Bączek miejsce 6. Krzysztof Zach miejsce 7. Artur Oleander miejsce 8. Damian Gacioch miejsce 9. Zbigniew Kieć miejsce 10. Jan Krysiak miejsce 11. Wojciech Piasecki - Wieliczko miejsce 12. Wiktor Saczuk Gratulacje Miszczu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kentaki Opublikowano 3 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2011 Gratuluję laureatom i Gloria victis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pioturek Opublikowano 3 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2011 Gratulacje dla wszystkich finalistów a szczególne dla laureatów konkursu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 3 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2011 Gratulacje ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian_ia4 Opublikowano 3 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2011 Gratulacje dla laureatów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dżony Opublikowano 3 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2011 Anteks, gratulacje! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 3 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2011 Gratulacje dla laureatów!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 3 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2011 Stary dobry porter Gratulacje dla pozostałych laureatów oraz wszystkich uczestników Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fentel Opublikowano 3 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2011 hurrrrrraaaaaa 5 miejsce !!! a bałem się wysłać mojego porterka..... bardziej spodziewałem się , że otrzymam wiadomość od komisji, że " głupa rżnę i jaja sobie robię".:rolleyes: ( chociaż smaczny skubaniutki i nawet mojej żonie smakuje ) Teraz to kopa takiego dostałem do samorozwoju piwowarskiego...że, - ciąg dalszy nauki "wiedzy tajemnej" + 2 warki dziennie warzyć będę :cool2: pozdrawiam niezmiernie serdecznie uczeń fentel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 3 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2011 Gratulacje Anteks, Tylko dlaczego zawsze brakuje mi do pudła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 3 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2011 (edytowane) Zwycięski porter w 2010 wygrał na Słowacji w swojej kategorii Warzony tak http://browar.biz/forum/showthread.php?t=30434&page=25 Edytowane 3 Września 2011 przez anteks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi