Shooter Opublikowano 15 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 Kasiu, 100 Lat i wszystkiego najlepszego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo70 Opublikowano 15 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 Kaśka Wszystkiego Najlepszego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szwed Opublikowano 15 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 Kasiu 100 Lat VeryBerry Twoje zdrowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korzen16 Opublikowano 15 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 sto lat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Mateusz87 Opublikowano 15 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 Spóźnione życzenia dla Szweda. Krzysio, wszystkiego naj, samych udanych warek, sukcesów w piwowarstwie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KasiaZ Opublikowano 15 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 Dziękuję za życzenia:) ... ale ja juz stara jestem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 15 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 Kaśka najlepszego, byleby Cię w krzyżu nie bolało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekKocurek Opublikowano 15 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 Wszystkiego najlepszego. Wszelkiej pomyślności .. ale ja juz stara jestem ha ha, chciałbym tyle mieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo70 Opublikowano 15 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 Wszystkiego najlepszego. Wszelkiej pomyślności .. ale ja juz stara jestem ha ha, chciałbym tyle mieć To se ne vrati Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekKocurek Opublikowano 15 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 Ano. Ne vrati. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 16 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2013 Kasiu spóźnione - wszystkiego najlepszego Andrzej również wszystkiego co najlepsze Wasze zdrowie :beer: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 16 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2013 Kasiu wszystkiego naj, spełniania marzeń (o knajpce z 10 nalewakami ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KasiaZ Opublikowano 16 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2013 Kasiu wszystkiego naj, spełniania marzeń (o knajpce z 10 nalewakami ) marzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 22 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 Dzisiejszym jubilatom najpiwniejszego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 23 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 Fidel wszelkiej pomyślności, jaki i pozostałym dzisiejszym solenizantom. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shooter Opublikowano 23 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 Fidel, Korzen16 i reszta solenizantów. Wszystkiego dobrego w zdrowiu i radości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo70 Opublikowano 23 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 Wszystkiego Najlepszego dla dzisiejszych jubilatów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raczek Opublikowano 23 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 Ja również życzę jubilatom wszystkiego najlepszego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korzen16 Opublikowano 23 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 dzięki za pamięc i kolejka dla wszystkich :beer: ............................... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stasiek Opublikowano 24 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 Fidel - delikatnie spóźnione: 100 lat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 24 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 Dzięki Wszystkim za życzenia. Wypiję dziś Wasze zdrowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Mateusz87 Opublikowano 26 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 Dziadku wszystkiego najpiwniejszego, Twoje zdrowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korzen16 Opublikowano 26 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 sto lat dla solenizantów :beer: !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wassyl Opublikowano 26 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 Dziadku! Wszystkiego najlepszego ode mnie i moich dziewczyn! Twoje zdrowie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szwed Opublikowano 26 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 Dziadku drogi Dziadku 100 Lat Ywoje zdrowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi