pedro Opublikowano 6 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2011 Witajcie To ja. Pedro Zarejestrowałem się, bo mi żona nie pozwala ze swojego konta pisać. Ze sporą grupą użytkowników już miałem okazję się poznać, a nawet z Wami piwo (niejedno ) wypić. Sam piwa nie warzę, ale niekiedy pozwolą mi butelki umyć, młóto wynieść a nawet zdegustować produkt finalny . Zatem Witajcie Piwowarzy !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 6 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2011 Witaj o Tajemniczy Don Pedro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopyr Opublikowano 6 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2011 Witaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 6 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2011 Pozdrowienia dla Krainy Deszczowców Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szwed Opublikowano 6 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2011 I ja pozdrawiam Ciebie przewodniku + dla Ciebie za wycieczki w górach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Porter Opublikowano 6 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2011 Ukłony dla zacnego kompana! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coelian Opublikowano 6 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2011 Witamy ! Karramba !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo70 Opublikowano 6 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2011 Hejka Pedro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignac99 Opublikowano 6 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2011 Witam na forum Pedro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiuzeb Opublikowano 6 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2011 witamy etatowego przewodnika na trasie Cieszyn-Konicek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi Opublikowano 6 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2011 Witam i Pozdrawiam Z Sudetów ( twoja Biała Kiełbasa według twojego przepisu bije rekordy popularności nawet w Niemcach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pako1 Opublikowano 6 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2011 No witam witam Szpiega z Krainy Deszczowców Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Mateusz87 Opublikowano 6 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2011 Witaj Pedro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacki Opublikowano 6 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2011 A ja Ciebie witam jako chyba pierwsza osoba, która Cię nie zna. Witam serdecznie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zstars Opublikowano 7 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 Witam i pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gabi Opublikowano 8 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2011 Witaj mężu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi