dżony Opublikowano 1 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 a wiąże się to np z otrzymaniem zestawu pamiątkowego? Prawdopodobnie nie - choć nie znam do końca szczegółów tej imprezy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaz Opublikowano 2 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2011 Czy w Rybniku jest sklep Alma ?? Bo od 6tego będę akurat tam na kilka dni więc byłaby szansa spróbować GC ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 2 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2011 Czy w Rybniku jest sklep Alma ?? Bo od 6tego będę akurat tam na kilka dni więc byłaby szansa spróbować GC ?? Wystarczy sprawdzić na stronie sklepu. O ile się nie mylę to jest na Chrobrego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaz Opublikowano 2 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2011 Ok przepraszam, że pytałem. Widzę na stronie, że jest. Dzięki za info. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo333 Opublikowano 2 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2011 Czy w Rybniku jest sklep Alma ?? Bo od 6tego będę akurat tam na kilka dni więc byłaby szansa spróbować GC ?? Jest i to nawet w browarze Niestety nieczynnym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmur Opublikowano 2 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2011 (edytowane) W Centrum Handlowym Focus na parterze, między Rynkiem, Placem Wolności a ul. Chrobrego gdzie jest m.in. Urząd Miasta. Ciężko tam nie trafić to ścisłe centrum. I nie tyle w starym browarze co na jego miejscu . Nawet komin przycięli do śmiesznych rozmiarów. Cóż, nasz browar raczej miał za dobrą lokalizację by mógł się utrzymać, zwłaszcza w czasach przed modą na regionalne browary. PS Czyżby, Miodosytnia Kielecka planowała zawitać na Śląsk ? Edytowane 2 Grudnia 2011 przez Marmur Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaz Opublikowano 2 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2011 (edytowane) Tak Miodosytnia wizytuje Śląsk od wtorku do piątku Edit: Znaczy będzie wizytowała w przyszłym tygodniu Edytowane 2 Grudnia 2011 przez kaz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 3 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 ja będę na premierze. Szykuje się całkiem przyjemne spotkanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcpol1 Opublikowano 4 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 (edytowane) No tak.... a u mnie ni widu ni słychu delikatesów Alma... ;) a chciałem porównać ze swoim kolońskim Ale są inne sklepy' date=' bliżej.[/quote'] Kopyr obiecał mi Slotish coś z Wrocka załatwić... ale skoro zapraszasz ,a mam akurat wolne tego dnia to może się uda... Edytowane 4 Grudnia 2011 przez mcpol1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcpol1 Opublikowano 4 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 No tak.... a u mnie ni widu ni słychu delikatesów Alma... ;) a chciałem porównać ze swoim kolońskim Ale są inne sklepy' date=' bliżej.[/quote'] Jacer jakie masz na myśli??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 4 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 No właśnie kopyrowy sklep. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcpol1 Opublikowano 4 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 No właśnie kopyrowy sklep. No wiesz... ja czasem przez Oborniki przejazdem jak do pracy zmierzam więc sklepów to nie znam To może jakieś dokładniejsze namiary? Może być GPS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 4 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 Delikatesy Centrum Kopyra, przy rondzie. Skłodowskiej 2. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcpol1 Opublikowano 4 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 Podziękował... To chyba trza się wybrać do Obornik:okey: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo Opublikowano 4 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 W Cieszynie premiera ma być w Browarze.Czekam na bliższe informacje. Wiadomo coś w temacie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 4 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 Ja pojadę tradycyjnie do Almy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 4 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 w Gdańsku niektóre sklepy zrobiły premierę wcześniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coelian Opublikowano 4 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 (edytowane) W Cieszynie premiera ma być w Browarze.Czekam na bliższe informacje. Wiadomo coś w temacie? Wiem od kogoś z Bractwa Kurkowego, że mają tam strzelić na wiwat i że premiery w Pubie Agora nie będzie (była tam premiera BPA) tylko właśnie w Browarze. Na razie wiem tyle... reklamy na stronach lokalnych żadnej... :o Edytowane 4 Grudnia 2011 przez coelian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareks Opublikowano 5 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 w Gdańsku niektóre sklepy zrobiły premierę wcześniej. Wrocławski Academus też. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo Opublikowano 5 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 W Cieszynie premiera ma być w Browarze.Czekam na bliższe informacje. Wiadomo coś w temacie? Wiem od kogoś z Bractwa Kurkowego' date=' że mają tam strzelić na wiwat i że premiery w Pubie Agora nie będzie (była tam premiera BPA) tylko właśnie w Browarze. Na razie wiem tyle... reklamy na stronach lokalnych żadnej... :o[/quote'] Trochę mnie dziwi takie podejście. Znam kilku ludzi, którzy mimo braku zainteresowania różnymi piwami, braku orientacji w stylach itd. tylko z uwagi na to, że piwo warzy BBZ kupuje i chce spróbować Brackie, Mastne, Leżajsk Pszeniczne, poprzednie GCh... Nawet mnie już pytali czy w tym roku znów jest coś warzone na Mikołaja Mam jednak nadzieję, że jakieś mile zaskakujące wieści do jutra spłyną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skybert Opublikowano 5 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 A czy jest jakaś konkretna godzina, od której będzie sprzedawany GC w Almie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 5 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 A czy jest jakaś konkretna godzina, od której będzie sprzedawany GC w Almie? teoretycznie o 18. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcpol1 Opublikowano 5 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 Youpiii jutro skosztuje GC2011 :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregus Opublikowano 5 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 Czy ktoś wie, gdzie można będzie nabyć GC2011 w Lublinie? Prócz Almy, oczywiście W kilku newsach przeczytałem, że w delikatesach Alma oraz innych sklepach specjalistycznych z piwem. No dobrze, tylko co to są te inne sklepy i gdzie one są? Jakaś lista, adresy? Bo niestety, 6.12 to do Almy nie będę mógł pojechać, a tym bardziej o 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareks Opublikowano 5 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 Tu jest mapka: http://www.festiwal-birofilia.pl/mapa.html Podejrzewam, że po premierze będzie dostępny w większej ilości dobrych sklepów z piwem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi