zsc Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 (edytowane) To wspaniale, kiedyś w Lublinie zakładano partie piwa:rolleyes:, teraz jest wspaniałe forum piwoszy:beer: Edytowane 14 Kwietnia 2009 przez zsc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 teraz jest wspaniałe forum piwoszy:beer: Forum piwowarów Pozwoliłem sobie jednocześnie edytować Twoją sygnaturę Oczywiście o ile rzeczywiście interesuje Cię piwowarstwo, wpisz się na wątek powitalny http://www.piwo.org/forum/f13-Poznajmy-sie--.html i dyskutuj o warzeniu Link w sygnaturze powróci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jejski Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 No, ostatnio nawarzyłem Milk stouta i Weizena, a dzisiaj przypomniałem sobie o konkursie i chyba nie pozostaje mi nic innego jak zwiększyć konkurencję na konkursie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thobeta Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 No, ostatnio nawarzyłem Milk stouta i Weizena, a dzisiaj przypomniałem sobie o konkursie i chyba nie pozostaje mi nic innego jak zwiększyć konkurencję na konkursie Ola boga, ola boga bydzie walka :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 No' date=' ostatnio nawarzyłem Milk stouta i Weizena, a dzisiaj przypomniałem sobie o konkursie i chyba nie pozostaje mi nic innego jak zwiększyć konkurencję na konkursie [/quote']Ola boga, ola boga bydzie walka :-) Yno ciekawe kiedy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Po konkursie w Zywcu. Tak było napisane. JK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Po konkursie w Zywcu. Tak było napisane. JK I tak też będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Nie chcę Cię męczyć przed te święta, ale jakiś regulamin, itp by się zdało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 14 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2009 Hee, wiadomo już coś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 14 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2009 Hee, wiadomo już coś? 19 maja pierwsze konkrety na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 14 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2009 Hee' date=' wiadomo już coś?[/quote']19 maja pierwsze konkrety na forum Fajnie, myśłałem już że zapomniałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 23 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2009 Hee' date=' wiadomo już coś?[/quote']19 maja pierwsze konkrety na forum No chopie, godej co i jak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 23 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2009 PIERON boisz się, że piwa Ci sie zestarzeją. JK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 23 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2009 Już mi się zestarzały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 23 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2009 Decyzje co do III KKPD zostały w dniu dzisiejszym podjęte. Wiem, że bardzo się niecierpliwicie. Dosłownie na dniach wszystkie szczegóły zostaną na forach podane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 8 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2009 I jak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi