AndrzejKu Opublikowano 19 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2012 I jeszcze 3 :-) Wysłane z mojego HTC Runnymede za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 19 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2012 jeszcze dwa posłałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bubuś Opublikowano 19 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2012 Poszły jeszcze 3 od znajomych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sojer Opublikowano 19 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2012 No, to Agnieszka zwiększy wybicie, bo się nie wypłaci. Może przyjedziemy wszyscy po piwo w tym samym terminie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 19 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2012 jeszcze trochę i zlot piwo.org będzie u Agi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swiaderny Opublikowano 19 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2012 jeszcze trochę i zlot piwo.org będzie u Agi Po co dublować imprezy? Będzie to I oficjalny zlot 'śliniących się czytaczy' (odruchów bezwarunkowych nie da rady kontrolować ) blogu 'Kuchnia Piwowarki Agi' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klisz Opublikowano 19 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2012 (edytowane) Ja koło 10 załatwiłem na początku akcji, ale piwo dałem im swoje, bo na żadne spotkanie raczej nie dojadą Ja zamiast piwa wolał bym skosztować Twoich przysmaków, bo kopiuję je regularnie w miarę ukazywania sie wpisów, ale ciężko powiedzieć na ile dobrze wychodzą Edytowane 19 Stycznia 2012 przez klisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek Opublikowano 19 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2012 Brawo Aga!Trzecie miejsce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stasiek Opublikowano 19 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2012 Brawo! Ja jeszcze dziś rano posłałem mały spamik do znajomych w pracy - poszło jeszcze parę sms-ów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacki Opublikowano 19 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2012 Cóż za ekscytujący finał. Pudło jest, gratulacje! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szwed Opublikowano 19 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2012 Brawo świetny wynik moge gratulacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bubuś Opublikowano 19 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2012 Gratuluję miejsca na pudle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 19 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2012 Super, jeszcze rano rozpuściłem wici przez wegetarian wrocławskich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaL Opublikowano 19 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2012 UFFF, rano było jeszcze 5 miejsce. Dopiero teraz dotarłam do domu i śpieszę Wam podziękować. Oficjalne, długie podziękowania wystosuję na blogu jak ochłonę. Ale teraz szybkie i wielkie DZIĘKUJĘ za głosy. I za to, że byliście cierpliwi i wyrozumiali dla mojego "spamowania". To była wielka mobilizacja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaL Opublikowano 20 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 Oficjalne podziękowania znajdziecie tutaj http://kuchniapiwowa...dziekowania.php A teraz odpowiadam No, to Agnieszka zwiększy wybicie, bo się nie wypłaci. Może przyjedziemy wszyscy po piwo w tym samym terminie? jeszcze trochę i zlot piwo.org będzie u Agi Dajcie mi jeszcze rok, zwłaszcza, że nie chciałabym elroy'owi wchodzić w paradę Będzie to I oficjalny zlot 'śliniących się czytaczy' (odruchów bezwarunkowych nie da rady kontrolować ) blogu 'Kuchnia Piwowarki Agi' Dobre, pozwolę sobie kiedyś tą nazwę zacytować moim blogu Ja zamiast piwa wolał bym skosztować Twoich przysmaków, bo kopiuję je regularnie w miarę ukazywania sie wpisów, ale ciężko powiedzieć na ile dobrze wychodzą Przywiozę coś, przywiozę... te paluszki francuskie są fajne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaL Opublikowano 24 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2012 Zapraszam na najnowszy wpis. A w nim porter bałtycki anteksa a do niego apfestrudel! http://kuchniapiwowarkiagi.pl/blog/a1212-porter-baltycki-i-austriacka-klasyka.php Dziękuję wszystkim za dotychczasowe głosy! Utrzymuję się na wysokim, 3 miejscu w swojej kategorii, w ogólnej klasyfikacji jestem 12 (na 100 blogów). :beer: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaL Opublikowano 1 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2012 Wczoraj na czacie obiecałam informacje co słychać w konkursie Blog Roku 2011. Jestem na I miejscu w swojej kategorii!!!! Hurra, dziękuję za wszystkie Wasze głosy i proszę o więcej, ponieważ w ogólnej klasyfikacji jestem na miejscu 12. Jutro o godzinie 15.00 mają się pojawić 3 blogi, które zostały wybrane przez Martynę Wojciechowską spośród 10 w mojej kategorii. Nie wiem czy fakt, że jestem na 1 miejscu wpłynie na jej wybór. Zobaczymy. W dalszym ciągu trwa głosowanie sms-owe. Do 7 lutego można głosować na mój blog wysyłając SMS o treści H00459 na numer 7122. Jeżeli znajdę się w pierwszej 10-tce, to przejdę do dalszego etapu, czyli wyboru Bloga Blogerów. A teraz zapraszam na najnowsze wpisy, czyli: 1. Specjał kuchni bieszczadzkiej czyli krysze z ciemną pszenicą http://kuchniapiwowarkiagi.pl/blog/a1215-bieszczadzkie-krysze-i-ciemna-strona-pszenicy.php 2. Warzenie piwa marcowego, a potem kanapka z ciabatty-młócianki z boczniakami, rukolą i olejem rydzowym http://kuchniapiwowarkiagi.pl/blog/a1214-piwo-marcowe-a-potem-cos-pysznego.php 3. Pierwszy wpis z serii "Jakie piwo taki ser" a w nim sery do piw mocnych - małe posumowanie artykułów z jesiennego i zimowego Piwowara. http://kuchniapiwowarkiagi.pl/blog/a1213-jakie-piwo-taki-ser-cz-1.php Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaL Opublikowano 2 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 (edytowane) A więc mniej więcej wszystko jest jasne. Skończyłam na 1 miejscu w swojej kategorii! Dziękuję wszystkim, którzy na mnie głosowali! Za wsparcie, za dobre słowa i doping! Niestety Martyna Wojciechowska nie wybrała mojego bloga, w związku z tym nie mam szansy na tytuł Blog Roku 2011 No cóż można się było tego spodziewać. Piwo byłoby kontrowersyjne, a kuchnia i piwo to nie styl Martyny, która jest kobietą światową. Wybrała: 1. blog o rudych kotach - nie wiem co to za hobby - mieć dwa rude koty w domu i filmować jak się przewalają po poduchach 2. blog p. Niteczki - kobieta ma stwardnienie rozsiane i szyje fajne laleczki - to był też mój typ 3. Blog o Libanie. Jestem pewna jednak, że mój blog został zauważony a razem z nim takie hobby jakim jest piwowarstwo domowe. Jest jeszcze szansa, bo cały czas trwa głosowanie SMSowe a potem wybór Bloga Blogerów. Jeżeli macie więc jeszcze jakieś wolne komóry, to głosujcie. dzięki z góry. Aga Edytowane 2 Lutego 2012 przez AgaL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaL Opublikowano 7 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 HURRA! Mój blog znalazł się w pierwszej 10tce najpopularniejszych blogów zgłoszonych w Konkursie blog Roku 20111. 7 miejsce spośród 3602! Dziękuję wszystkim!!!! Chyba się nie wypłacę piwami.... chyba, że dopiero w późniejszych terminach. U mnie przerwa w warzeniu z powodu mrozów. Teraz z tych dziesięciu jury wybiera 1, który zdobędzie tytuł Bloga Blogerów. Na zwycięstwo nie liczę, ale myślę, że dzięki temu piwowarstwo domowe wyjdzie do szerszej publiczności. :beer: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek Opublikowano 7 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 Gratulacje. i nie daj się mrozom. grzane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaL Opublikowano 7 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 Gratulacje. i nie daj się mrozom. grzane. Ja się nie daję, mam izolację , ale woda zamarzła... Dobrze, że piwo jest w piwniczce.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sojer Opublikowano 7 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 Gratuluję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo Opublikowano 7 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 Gratulacje wyniku, a przede wszystkim bloga! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaL Opublikowano 11 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2012 Zapraszam na chlebek huculski z wysłodzin po porterze bałtyckim http://kuchniapiwowarkiagi.pl/blog/a1218-chleb-huculski-na-wyslodzinach-z-porteru.php Jak Wam się podoba mój blog, macie jakieś uwagi lub propozycje, to wpisujcie tam Wasze komentarze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 11 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2012 A ja zamias chleb upiec to do pieca wrzucam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi