wena Opublikowano 21 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2012 Widzę, że Adam się odpowiednio przebrał do konkursu. Od razu zdecydowałem się wystawić piwo. Mam jeszcze 3 inne do podrzucenia-Jejski 2x i Romanoff x1. Dostawa osobista. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korko_czong Opublikowano 21 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2012 Specjalnie na ten konkurs trzymam od stycznia ostanie 5 buteleczek maibocka jutro postaram się posłać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crocco Opublikowano 21 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2012 (edytowane) Łoż pierona,kiedyś sie łogolił? Terozki wyglondosz jak chop. Edytowane 21 Listopada 2012 przez crocco Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fentel Opublikowano 21 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2012 Łoż pierona,kiedyś sie łogolił? Terozki wyglondosz jak chop. ...fotoshop czyni cuda pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 24 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2012 Paczki przychodzą, niektóre są na poczcie do odebrania (wczoraj niestety nie miałem możliwości odebrania). Na bieżąco wysyłam potwierdzenia dostarczenia przesyłek. Niestety, jedna paczka była strzaskana (1 butelka ponoś była dobra) - osoba, która dzwoniła do mnie w tej sprawie bardzo proszę o kontakt - paczka nieodebrana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 25 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 Uwaga !!! Ważna zmiana regulaminu oraz miejsca imprezy. Z powodu niedogadania się z Zarządem Śląskiego Klubu Birofilów impreza zostaje przeniesiona parę metrów do Hospody na ulicy Gliwickiej 6 w Katowicach. W związku z tym zmieniony zostaje regulamin konkursu w pkt 1. 1. Organizatorem trzeciego Śląskiego Konkursu Piw Domowych jest Adam Wróbel, członek założyciel Śląskiego Klubu Birofilów oraz Polskiego Stowarzyszenia Piwowarów Domowych. Konkurs odbędzie się 2 grudnia 2012 roku Hospodzie w Katowicach na ul. Gliwickiej 6 od 12-tej do 17-tej. Dodatkowo zmieniony zostaje pkt.2. 2. Organizator wyznacza skład Komisji, której decyzje są ostateczne. Konkurs Piw Domowych przeprowadzony zostanie zgodnie z wytycznymi Komisji ds. Szkolenia i Certyfikacji Sędziów Konkursów Piwa PSPD zawartymi w Przewodniku dla organizatorów konkursów piw domowych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 25 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 Brawo ADAM. Wspieramy Cię i oczywiści będziemy na miejscu osobiście kibicować i podglądać sędziów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 25 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 Miała odbyć się giełda i konkurs, ale skoro jest tylko konkurs to robimy przy okazji spotkanie piwowarów, co by lokal nie był pusty w trakcie konkursu. Wszystkich chętnych serdecznie zapraszam, szczególnie że sędziowie przyjadą z dalekich stron: Białegostoku, Warszawy i Krakowa. Bardzo proszę jedynie ograniczyć się z przywozem swoich trunków (może bardziej na wymianę) ze względu że będziemy w lokalu gdzie tez są fajne czeskie piwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 25 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 Mam nadzieję, że członkowie Śląskiego Oddziału PSPD zjawią się bardzo licznie na imprezie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diebels KattowitzerBrauhau Opublikowano 26 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 Mam nadzieję, że członkowie Śląskiego Oddziału PSPD zjawią się bardzo licznie na imprezie. Oczywiście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crocco Opublikowano 26 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 Postaram się być ,tylko z kierowcą mam krucho. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shayboos Opublikowano 26 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 Nie gwarantuję, ale spróbuję się pojawić - co prawda w konkursie nie biorę udziału, ale na piwo ze znajomymi warto pojechać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 26 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 Coś się obijają koleżanki i koledzy. Co tak mało chętnych? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drozd Opublikowano 26 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 Bardzo chetnie bym wpadł, ale niestety cały weekend w pracy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 26 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 Bardzo chetnie bym wpadł, ale niestety cały weekend w pracy... Byle następny będzie wolny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 26 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 Wybiera się ktoś jeszcze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 26 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 Kurcze, chętnie bym podjechał pooglądać znajome twarze. Może ktoś się jeszcze wybiera w dziewiczą wyprawę busem Kraków-Katowice ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 26 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 Kraków - Katowice to prosta i szybka podróż. TOMEK przyjedzie Tieroo, może razem bedzie Wam raźniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemyss Opublikowano 26 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 Oczywiście potwierdzam przybycie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 27 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 Co taka cisza. Nie ma chętnych na imprezę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekKocurek Opublikowano 27 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 Ha, jak wielu ludzi może sobie pozwolić na imprezowanie w niedzielne popołudnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo70 Opublikowano 27 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 Ha, jak wielu ludzi może sobie pozwolić na imprezowanie w niedzielne popołudnie? Przede wszystkim renciści i emeryci Szkoda, że ciekawe konkursy i spotkania są przeważnie zawsze daleko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavulonek Opublikowano 27 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 W jakich godzinach mniej więcej to ma trwać? Mam w niedzielę akurat kolędę, nie wiem o której przyjdą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jejski Opublikowano 27 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 Z racji bardzo przyjemnego obowiązku melduję że moje zwłoki będą obecne. Takie okazje do spotkania należy wykorzystywać. Kurcze, chętnie bym podjechał pooglądać znajome twarze. Może ktoś się jeszcze wybiera w dziewiczą wyprawę busem Kraków-Katowice ? To biegiem proszę. W Żywcu Cię nie było. to było by miło się spotkać w Katowicach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arczi Opublikowano 27 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 Wybiera się ktoś jeszcze? Ja z Sarą będziemy jechać pociągiem z Częstochowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi