wena Opublikowano 27 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 Dla przypomnienia - jest zmiana adresu - HOSPODA UL GLIWICKA 6 - KATOWICE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 27 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 Ha, jak wielu ludzi może sobie pozwolić na imprezowanie w niedzielne popołudnie? Jak nie masz czasu to nic nie poradzę. Ale kto ma czas to ma "pieniądze" i czas na inwestycje by się spotkać, pogadać i napić się dobrego piwka. W jakich godzinach mniej więcej to ma trwać? Mam w niedzielę akurat kolędę, nie wiem o której przyjdą. Na pewno zaczyna się od 12-tej do ok 16-tej. Przywieść Ci chmiel przy okazji? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 27 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 W Hospodzie brakować będzie na pewno też fajnych piw naszych jak Artezana, Piny i domowych. Myślę, że co zostanie to spróbujemy na miejscu, na pewno będą fajne czeskie piwka oraz czeska muzyka. No i MY więc zapraszam. Pogadać nie szkodzi. Dla przypomnienia jest to jedno spotkanie przed kolejnymi w grudniu więc trzeba oszczędzać siły na zamiary. Później tylko premiera Grand Championa 2012 i wielka próba Rauchboca, dzień później to Śląskie Spotkanie a kolejny dzień to II Mikołajkowy Konkurs Piw Domowych a tam też wiele atrakcji. Jeśli to wszystko wytrzymamy to mamy fajne Święta. Do zobaczenia zatem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ronin Opublikowano 27 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 Widzę że zapowiada się fajna niedziela. Będę zatem i ja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LJajecznica Opublikowano 27 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 Ha, jak wielu ludzi może sobie pozwolić na imprezowanie w niedzielne popołudnie? Jak nie masz czasu to nic nie poradzę. Ale kto ma czas to ma "pieniądze" i czas na inwestycje by się spotkać, pogadać i napić się dobrego piwka. W jakich godzinach mniej więcej to ma trwać? Mam w niedzielę akurat kolędę, nie wiem o której przyjdą. Na pewno zaczyna się od 12-tej do ok 16-tej. Przywieść Ci chmiel przy okazji? Jak to, impreza ma się skończyć o 16?!? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemyss Opublikowano 27 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 W jakich godzinach mniej więcej to ma trwać? Mam w niedzielę akurat kolędę, nie wiem o której przyjdą. Daj im skosztować własnego wyrobu i kolędę będziesz miał jeszcze z 20 razy w tym roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 27 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 O 16 kończy się konkurs, a impreza trwa dalej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jejski Opublikowano 28 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 Adam, a jak tam frekwencja w konkursie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 28 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 Adam, a jak tam frekwencja w konkursie? Nie ma 20 piw w kategorii, ale to dobrze, bo komisja nie będzie miała przedbiegów. Jutro lista startowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 28 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 Sędziowie będą się obijać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 29 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2012 (edytowane) Lista startowa w kategorii ALT: Sara i Artur Nabrdalik Andrzej Jendrzejski Andrzej Miler Hubert Kurzepa Łukasz Chrząszcz Marcin Sojka Marek Rendchen Przemysław Łakomy Roman Kempa Stanisław Szeliga Tomasz Schutz Waldemar Pitala Zbigniew Pyclik Tak więc do konkursu zgłoszono 13 piw. Edytowane 29 Listopada 2012 przez Pieron Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 29 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2012 Lista startowa kategorii Majowy Koźlak: Agnieszka Łopata Sara i Artur Nabrdalik Andrzej Jendrzejski Andrzej Miler Jacek Głuchowski Jacek Stachowski Łukasz Chrząszcz Robert Orszulak Sławomir Bilski Tomasz Schutz Waldemar Bączek Wiktor Saczuk Zgłoszono do konkursu 12 piw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jejski Opublikowano 29 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2012 Jak tak patrzę po nazwiskach, a wszystkich nie znam (po nickach bardziej) to wszystko jasne. Trzeba podkulić ogon, bo w końcu zarobić dyplom to poważna sprawa Wena chyba zmienił nazwisko, albo ma pseudo artystyczne, bo nie widzę na liście Już się nie mogę doczekać spotkania w niedzielę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 30 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 Mojego maibocka wypiliście w sierpniu na śląskim spotkaniu, a na pewno by wygrał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crocco Opublikowano 1 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 Może Pieron zafunduje Ci dyplom honorowy za ten prześwietny Maibock? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 2 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2012 Jeszcze 3 godziny i praca sędziów piwowarskich będzie w toku. Mała informacja znaleziona w necie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shayboos Opublikowano 2 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2012 Mam nadzieję, że jak będę przed 15 to jeszcze miejsce się dla mnie znajdzie Niestety wcześniej nie dam rady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 2 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2012 Oto wyniki III Śląskiego Konkursu Piw Domowych W kategorii ALT: I miejsce - Waldemar Pitala II miejsce - Marek Rendchen III miejsce - Stanisław Szeliga W kategorii Majowy Koźlak: I miejsce - Sławomir Bilski II miejsce - Łukasz Chrząszcz III miejsce - Robert Orszulak Wszystkim uczestnikom wielkie dzięki za udział, a Laureatom najszczersze gratulacje. Dziś wieczorem w TVSilesia ma być jakieś info (godz. 18 i 20) oraz ok 22 na regionalnej Katowice. Jutro szersze informacje na temat konkursu oraz małe podsumowanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 2 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2012 Gratulacje gratulacje ! Adaś, foty jakieś będą, czy sama telewizja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaL Opublikowano 2 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2012 Gratulacje!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 2 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2012 Gratulacje dla zwycięzców. I przede wszystkim gratulacje dla organizatora ADAMA WRÓBLA - PIERONA mimo wielkich problemów wszystko wyszło superowo. ADAŚ czekamy na następny konkurs. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 2 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2012 Tomek, fotki jutro lub trochę później, obecnie jestem na fajerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ronin Opublikowano 2 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2012 Gratulacje dla zwycięzców jak i dla Ciebie Adam za organizację. Reportaż TVS : http://www.tvs.pl/42...ie_brakuje.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 2 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2012 "Czesław Ziółek" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skybert Opublikowano 2 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2012 Gratulacje dla zwyciężców . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi