klisz Opublikowano 6 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 Nic nie zdradzę jeszcze' date=' ale wygląda na to, że jutro wieczorem zamkniemy akcje :)[/quote']po co zamykać? nadwyżkę przeznaczyć na lokatę bądź rozsądnie zainwestować i za następne 8 lat sie przyda Za nadwyżkę uwarzyć limitowane okolicznościowe piwo z okazji "nowej odsłony portalu" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo333 Opublikowano 6 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 Nic nie zdradzę jeszcze' date=' ale wygląda na to' date=' że jutro wieczorem zamkniemy akcje :)[/quote'']po co zamykać? nadwyżkę przeznaczyć na lokatę bądź rozsądnie zainwestować i za następne 8 lat sie przyda Za nadwyżkę uwarzyć limitowane okolicznościowe piwo z okazji "nowej odsłony portalu" Najlepiej w Browarze Zamkowym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rosek Opublikowano 6 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 Nic nie zdradzę jeszcze' date=' ale wygląda na to' date=' że jutro wieczorem zamkniemy akcje :)[/quote'']po co zamykać? nadwyżkę przeznaczyć na lokatę bądź rozsądnie zainwestować i za następne 8 lat sie przyda Za nadwyżkę uwarzyć limitowane okolicznościowe piwo z okazji "nowej odsłony portalu" To nie głupi pomysł takie podziękowanie od piwo.org dla dawców Mogę się zaoferować w pomocy przy warzeniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magneto Opublikowano 6 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 Ode mnie też poszło małe conieco. Forum bardzo mi się podoba, ze względu na swoją czytelność, o wartości merytorycznej nie wspominając. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swiaderny Opublikowano 6 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 I Ty możesz zostać św. Mikołajem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosolis Opublikowano 6 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 $. Z podziękowaniami za już i w oczekiwaniu na jeszcze:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafek00 Opublikowano 6 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 Skromnie, to skromnie ale i ja się dorzuciłem z cegiełeczką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 6 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 Ja jeszcze przed pracą puściłem małe wsparcie. Może Elroy rób podsumowanie dnia?? Ile na godzinę 20.00 - WOŚP też zaczynała skromnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 6 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 Podsumowanie pozwólcie, że podeślę 9 grudnia, wtedy na pewno zaksięgują się wszystkie wpłaty. Powiem tak: jestem niesamowicie pozytywnie zaskoczony odzewem i szybkością Waszego działania Na ten moment zaksięgowały się wpłaty od 51 osób! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 6 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 No i bardzo dobrze, że jest taki odzew, bo Twoja praca jest warta o wiele więcej. Gratuluję wszystkim za szybki odzew, w szczególności Tobie Tomek za ciężką pracę. Wasze zdrowie :beer:premierowym GCH. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomX Opublikowano 6 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 Dołożyłem się i ja, skromnie, na ile studencka kieszeń aktualnie pozwoliła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurecki Opublikowano 6 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 U mnie mikołaj chodzi wieczorem, też się dokładam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yapko Opublikowano 6 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 Ja tez cos dorzucilem i stokrotne dzieki za Twoje zaangazowanie Tomek! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczmandor Opublikowano 6 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 Ode mnie też. Dobra robota - trzymaj tak dalej! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter Opublikowano 6 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 Witam I ja parę złotych dorzucę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szukis Opublikowano 6 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 witam Ile mogłem, dorzuciłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwiazkowiec Opublikowano 7 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2011 Mikołaj chyba pomylił adresy. Odesłałem Pozdr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Mateusz87 Opublikowano 7 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2011 Dorzuciłem coś od siebie. Myślę, że razem uzbieramy potrzebną kwotę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maryush Opublikowano 7 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2011 Poszło i ode mnie parę "groszy" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quraqus Opublikowano 7 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2011 Ile mogłem dorzuciłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skwak Opublikowano 7 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2011 Te parę złotych ode mnie też już powinno dotrzeć na konto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ART200 Opublikowano 7 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2011 Mikołaj działa również dziś niewiele ale zawsze cegiełka jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barą Opublikowano 7 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2011 I ja skromnie dopomogłem, bo się należy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 7 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2011 Tak jak już wspomniałem, podsumowanie przed weekendem, ale nie mogę się powstrzymać przed podaniem jednej. Mogę potwierdzić, że liczba 100 osób zostanie na pewno przekroczona ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sojer Opublikowano 7 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2011 Obstawiam Tomku, że daje to niezłego kopa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi