kantor Opublikowano 21 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 Może to nie Niedzielne Dyskusje Piwowarskie ale jakby ktoś miał ochotę to w sobotę jest premiera Wee Heavy na recepturze z III Mikołajkowego KPD (będzie też Alt Volkera) w Tap Housie, więc jak ktoś byłby chętny... Ja o piwowarstwie to zawsze mogę podyskutować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FurioSan Opublikowano 21 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 Planuje być! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konus Opublikowano 21 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 no to ja wstępnie też się zapowiadam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepek84 Opublikowano 23 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 O w końcu się doczekaliśmy. Ja niestety w pracy. Szkoda ze nie można wziąć na wynos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem0 Opublikowano 23 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 Mam w planach być :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi