elroy Opublikowano 5 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 Oczywiście! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yanek Opublikowano 6 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2013 Też chętnie przybędę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leona Opublikowano 6 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2013 Spoko Andrzejku, ja ma we wtorek też wyjazd więc będziemy się oszczędzać wspólnie A, jak się oszczędzasz to nie przyjdę, żeby nie kusić złego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 6 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2013 Hehe no tak Może jednak przyjdź - poćwiczymy silną wolę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leona Opublikowano 6 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2013 Hehe no tak Może jednak przyjdź - poćwiczymy silną wolę W poniedziałek - marneszanse- jak mawiają Francuzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rosek Opublikowano 6 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2013 Ja też się chętnie zjawię Wysyłane z mojego GT-I9001 za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Winger Opublikowano 6 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2013 Też się w PN pojawię koło 19-tej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamsky Opublikowano 10 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2013 Przypominam, że to już dziś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepek84 Opublikowano 10 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2013 No właśnie na szybkości chciałem zacierać american stout , ale gaz w butli się skończył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kantor Opublikowano 10 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2013 Będę koło 18. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 10 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2013 Ja po 19 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
longmen Opublikowano 10 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2013 będzie jakiś temat przewodni spotkania ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 10 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2013 Nie, tylko piwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yapko Opublikowano 10 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2013 To i ja zrezygnuję z butelkowania pszenicy i wpadnę, zapowiada się zacne grono. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 10 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2013 Macie pomysl jak dojechać ? Edit: minimalnie jakby sie przejasnia... Wysyłane z mojego GT-S5830 za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepek84 Opublikowano 10 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2013 Szykuj ponton ja stoję na matecznym i żałuję ze nie wzialem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goral89 Opublikowano 10 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2013 Kajakiem.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 10 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2013 Mimo nawałnicy, gradu, deszczu, a później tęczy i palącego słońca jakoś szczęśliwie dotarliśmy. Strefie Piwa dziękujemy (jak zawsze) za przychylność amatorom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamsky Opublikowano 11 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2013 Dobrze było, trzeba powtórzyć niebawem. pepek84 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepek84 Opublikowano 11 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2013 Dokładnie kiedy następne ? , Adamsky , plusik za etykiety , są naprawde niezłe . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamsky Opublikowano 11 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2013 Przynajmniej to jedno mi wychodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
longmen Opublikowano 11 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2013 Przynajmniej to jedno mi wychodzi. nie żartuj - lepiej wrzuć do wątku pochwal się swoją recepturą przepis no to piwko na chmielach nowozelandzkich oraz chyba to twoja była imperial IPA - też była świetna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamsky Opublikowano 11 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2013 Wrzucę, ale tak za 2 miesiące, bo i NzPA i IIPA będą z początkiem lipca robione ponownie z poprawioną recepturą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepek84 Opublikowano 11 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2013 (edytowane) Tak z ciekawości , otworzyliście może moje dwa piwa? , bo zostały w końcu w lodówce , a czas mnie niestety zmusił do ucieczki. Były bez etykiet , ciekaw jestem czy w ogóle były pijalne Btw , zaplanowałem miałem dzisiaj stouta na chmielach amerykańskich , ale po mocnej wędzonej ofensywie , zmiana planów i warzę wędzonego stouta Edytowane 11 Czerwca 2013 przez pepek84 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MINIAK Opublikowano 11 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2013 Chyba nie otwieraliśmy, bo nikt do lodówki po Twoim wyjściu nie zaglądał Mam nadzieję, że wystarczająco hejtowałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi