adamsky Opublikowano 5 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 (edytowane) Up! Bo zaczynamy odstawać od innych regionów. Edytowane 5 Czerwca 2013 przez adamsky Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 5 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 No to co? W tą niedzielę? Macie czas? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepek84 Opublikowano 5 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 Ja jak zwyklę pracuje , w tygodniu spotkania pewnie odpadają ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 5 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 No można by i w tygodniu, w zasadzie taki sam dzień jak każdy inny Ja się mogę dostosować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepek84 Opublikowano 5 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 Będe wiedział w ciągu kilku godzin czy uda mi się zamienić na niedziele. A ktoś jeszcze w ogóle byłby chętny ? Została mi ostatnia butelka AIPA , chętnie bym posłuchał krytyki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
longmen Opublikowano 5 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 ja jestem chętny na niedzielę (inne dni też wchodzą w rachubę z wyjątkiem takich w których są wydarzenia piłkarskie) - też zabiorę 2xAIPA - porównamy mały offtop a propo wydarzeń sportowych - 6-9 czerwca mistrzostwa europy w kajakarstwie slalomowym na torze na Wiśle przy autostradzie - oczywiście w Krakowie (dojazd rowerem wskazany - bo autem nie da rady) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 5 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 - 6-9 czerwca mistrzostwa europy w kajakarstwie slalomowym na torze na Wiśle przy autostradzie - oczywiście w Krakowie (dojazd rowerem wskazany - bo autem nie da rady) A dlaczego nie da rady ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
longmen Opublikowano 5 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 A dlaczego nie da rady ? z uwagi na ilość samochodów związanych z zawodami tutaj jest informacja: http://www.kkk.krako...-9-czerwca.html oczywiście można kombinować i gdzieś szukać miejsca po drugiej stronie Wisły i przejść kładką lub pod klasztorem w Tyńcu i też dojść Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamsky Opublikowano 5 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 Mi pasuje prawie zawsze. Moja AIPA dopiero za 2-3 tygodnie, ale przytargam IIPA do porównania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gutek Opublikowano 5 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 Jeśli Koledzy pozwolą, że dołączę do spotkania, to ja się dostosuję z terminem. Niestety surowce ma moją AIPĘ przyszły dopiero dziś, więc na najbliższe spotkanie raczej nie zdążę zabutelkować :-) Łukasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamsky Opublikowano 5 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 To może konkrety? Dwa terminy: niedziela i poniedziałek (9 i 10 czerwca). Komu kiedy pasuje? Mi pasują obydwie daty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 5 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 To poczekajmy na Piotrka, czy da radę robotę przełożyć i zdecydujemy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kantor Opublikowano 5 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 Może jednak w poniedziałek, w niedziele jest IV Śląski KPD i ktoś może planuję się wybrać, np. ja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepek84 Opublikowano 5 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 (edytowane) To jeżeli pasowałby Wam poniedziałek to też byłbym za tą datą. Oprócz tej jednej butelczyny AIPA , mam jeszcze lagera na w34/70 ( mocno chmielony ) i pszenicę. No i jeszcze tripla ponad rok w butelkach. Brać wszystkie ? Nie wiecie co tam aktualnie w kranach płynie ? Edytowane 5 Czerwca 2013 przez pepek84 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 5 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 No to poniedziałek Zaraz zarzucę info też na facebooku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MINIAK Opublikowano 5 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 Poniedziałek dobry termin Chociaż jak tak będzie lało to mi znowu w niedzielę żużel odwołają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejKu Opublikowano 5 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 A nie możemy w sobotę?? Przecież niektórzy pracują Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamsky Opublikowano 5 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 W sobotę warzę świąteczne. Teoretycznie powinienem się wyrobić, ale na 100% nie mogę obiecać. W poniedziałek oczywiście na 17:00 się nie wyrobię, bo wtedy to ja wychodzę z pracy - koło 19 bym pewnie dotarł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepek84 Opublikowano 5 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 Niektórzy też pracują w soboty W tą akurat robota. AndrzejKu, a nie ma szans w ogóle w poniedziałek ? Na tą powiedzmy 19 to w miarę wcześnie pewnie skończymy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejKu Opublikowano 5 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 Teoretycznie w pn mam na rano, ale z moja pracą to ostatnio nic nie wiadomo. Po prostu jestem niezastąpiony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 5 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 Spoko Andrzejku, ja ma we wtorek też wyjazd więc będziemy się oszczędzać wspólnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goral89 Opublikowano 5 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 W poniedziałek też bym się pojawił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepek84 Opublikowano 5 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 To jaka godzina ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 5 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 Ja gdzieś około 19 się pojawię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepek84 Opublikowano 5 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 (edytowane) No to idealnie by mi też pasowało. Wcześniej zresztą też. Tomasz , czy byłaby opcja pomęczyć Cię jeszcze w sprawie pomiarów temperatury w browarze ? Jestem kompletnym laikiem w elektronice i potrzebuje żeby mi ktoś to wyłożył łopatologicznie , jak zrobić sobie elektroniczny pomiar Edytowane 5 Czerwca 2013 przez pepek84 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi