Biznesy_Sopla_com Opublikowano 7 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2011 Witajcie bracia i siostry.Bardzo się cieszę że trafiłem do was na forum. Rano Tyskie po 15.00 kolejne Tyskie i na dobranoc po 2 Tyskie. Dziś wyjątkowy dzień ponieważ mija dokładnie 3000 dni jak pije Tyskie. Według moich zapisek dwa razy zdarzyło mi się że wybrałem inną markę i to był błąd. Co tu napisać o sobie hmm ? Generalnie to wyglądam jak zamówiony i nieodebrany. Jestem Z-cą Administratora Forum Biznesy Sopla com. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malymiki Opublikowano 7 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2011 Witaj na forum Strasznie Ci współczuję, że musisz dziennie 2 litry takich szczyn spożywać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy Opublikowano 7 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2011 Oj aż nie wiem co napisać... Co Cię pchnęło do tak desperackiego kroku, że prawie 10 lat pijesz... tyskie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Biznesy_Sopla_com Opublikowano 7 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2011 Witaj na forum Strasznie Ci współczuję, że musisz dziennie 2 litry takich szczyn spożywać. Jestem tutaj nowy na forum a ty zaczynasz jakieś personalne wycieczki.Każdy pije takie piwko jak mu pasuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Biznesy_Sopla_com Opublikowano 7 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2011 Oj aż nie wiem co napisać... Co Cię pchnęło do tak desperackiego kroku, że prawie 10 lat pijesz... tyskie Bo te piwo ma dusze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy Opublikowano 7 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2011 Witaj na forum Strasznie Ci współczuję' date=' że musisz dziennie 2 litry takich szczyn spożywać.[/quote'] Jestem tutaj nowy na forum a ty zaczynasz jakieś personalne wycieczki.Każdy pije takie piwko jak mu pasuje. Wydaje mi się, że jesteś jedyną osobą na tym forum, która z własnej i nieprzymuszonej woli pochłania takie ilości wyrobów piwopochodnych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 7 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2011 Panu już podziękujemy http://www.google.pl/#sclient=psy-ab&hl=pl&site=&source=hp&q=Biznesy_Sopla_com+&pbx=1&oq=Biznesy_Sopla_com+&aq=f&aqi=&aql=&gs_sm=e&gs_upl=459l459l0l808l1l1l0l0l0l0l0l0ll0l0&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_cp.,cf.osb&fp=e2a6a26e7e8edbbf&biw=1366&bih=636 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artom Opublikowano 7 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2011 No nieźle- spamerzy wciąż aktywni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 7 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2011 No proszę, ten sam kolo na browar bizie cos ściemniał, że ma stare receptury na piwo po kolegi dziadku, który pracował w Czeskim browarze. A tu wyskakuje z Tyskim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jejski Opublikowano 7 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2011 Witajcie bracia i siostry.Bardzo się cieszę że trafiłem do was na forum. Rano Tyskie po 15.00 kolejne Tyskie i na dobranoc po 2 Tyskie. Dziś wyjątkowy dzień ponieważ mija dokładnie 3000 dni jak pije Tyskie. Według moich zapisek dwa razy zdarzyło mi się że wybrałem inną markę i to był błąd. Co tu napisać o sobie hmm ? Generalnie to wyglądam jak zamówiony i nieodebrany. Jestem Z-cą Administratora Forum Biznesy Sopla com. Jak to u Ciebie ma się do domowego piwowarstwa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi