Bączek Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Mam mały kłopot z tapatalk: - zainstalowałem płatną wersję pro; - w tej "nowszej" wersji nie mogę odpowiadać na posty; - odinstalowałem "starą" wersję (free) i dalej nic; Ktoś coś wie, co mogę z tym zrobić, żeby to funkowało (odpowiadanie na posty)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Mi się cuda dzieją jak przeniosę tapatalk na kartę pamięci. Może spróbuj wywalić oba i zainstalować nowe? Niestety mam urządzenie niezgodne z pro i nie pomogę za bardzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amap Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 wersja pro to która? płatna? masz jakieś komunikaty czy przyciski są nieaktywne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bączek Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Ten free już przestał działać i chciał-nie chciał trzeba było kupić za parę zł pro. Spróbuję jeszcze raz zainstalować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bączek Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 wersja pro to która? płatna? masz jakieś komunikaty czy przyciski są nieaktywne? Pro płatna bodaj ok.8zł. Nie ma komunikatów, nie widać przycisków. Mogę odświeżyć, skopiować adres do przeglądarki. Wersja archeo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amap Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 nie jestem pewny czy to bezposrednio wina tapatalk'a - być może masz coś z os'em.... (nowa wersja może nie być zgodna) trudno powiedzieć na odległość ale odinstalowanie, usunięcie pozostałych katalogów i zainstalowanie może pomóc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bączek Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 No to dzięki za info - pokombinuję z odinstalowaniem i dam znać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgoda Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 W każdym razie - u mnie działa, więc to raczej nie wina softu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bączek Opublikowano 10 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 W każdym razie - u mnie działa, więc to raczej nie wina softu. Odinstalowane, zainstalowane na nowo i dalej nic. Nie wspomne o innych dodatkowych opcjach. Sony Ion. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amap Opublikowano 10 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 zgłoś do producenta tapatalk'a - być może bedzie mial więcej informacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgoda Opublikowano 10 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 Dzisiejsza aktualizacja podobno poprawia coś w tych okolicach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bączek Opublikowano 12 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 Dzisiejsza aktualizacja podobno poprawia coś w tych okolicach. W mojej okolicy nie zadziałała Sprawdziłem www producenta ale poległem - support po angielsku, którego na takim poziomie nie rozkminię. Dziwne dla mnie to, że kupowałem pro przez sklep na smartfonie - wpuścił program, który nie funkuje na moim modelu? Może są jakieś inne "tapatalko-podobne", które dobrze obsługują fora? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiHuRa Opublikowano 18 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 Od nowej wersji tapatalk, która notabene jest nieudana, mam problemy z oznaczeniem forum piwo.org jako przeczytane. Trzeba kliknąć kilka razy żeby w końcu oznaczyć jako przeczytane. Na innych forach nie mam tego problemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 18 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 Mam dokładnie odwrotnie. Ostatnia aktualizacja w moim przypadku to poprawiła, jakoś miesiąc temu miałem też taki problem. Wtyczka dla IPB jest aktualna, więc tutaj nie bardzo mam jak pomóc. Jeżeli jeszcze ktoś ma takie objawy, to napiszę do ich wsparcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi