elroy Opublikowano 7 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 (edytowane) Nowa data 19/20 maja Edytowane 4 Kwietnia 2012 przez elroy Temat wydzielony z wątku o II edycji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uups Opublikowano 7 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 więc dalej nie wiadomo jakie piwa ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 7 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 Desitka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 7 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 Tak, 28/29 kwiecień lekki jasny lager zwany popularnie Czeską Dziesiątką. Informacje szczegółowe będą... jak będą Ale potwierdzam piwo i termin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rubezahl Opublikowano 7 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 Informacje szczegółowe będą... jak będą ... Masz wśród forumowiczów duże wotum zaufania (pewnie zasłużone! ), że nikt Cię nie 'zjechał' po tak lakonicznych informacjach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgoda Opublikowano 7 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 Jakby to było piwo, którego nikt nie pił, to by była zjebka. Ale czeską dziesiątkę wszyscy znają i kochają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 7 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 Jakby to było piwo, którego nikt nie pił, to by była zjebka. Ale czeską dziesiątkę wszyscy znają i kochają. Może znają, ale czy kochają to mam wątpliwości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielok Opublikowano 8 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 Cześć Może znają, ale czy kochają to mam wątpliwości Dla Weny to takie "siki Weroniki" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 8 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 Masz wśród forumowiczów duże wotum zaufania (pewnie zasłużone! ), że nikt Cię nie 'zjechał' po tak lakonicznych informacjach Do konkursu jeszcze dobra chwila. Po prostu nie chcę obiecywać terminu oficjalnych informacji, bo nie wiem czy uda mi się go dotrzymać. Wątek jet wydzielony z szerszej dyskusji, stąd może wrażenie lakoniczności. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgoda Opublikowano 8 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 Nie będę zbytecznie bił piany, bo nie mam nic do wysłania na konkurs (całe moje 10,5 poszło do kega, nic nie zostało do butelek), ale cieszy mnie to, że jest trend na piwa stołowe i sesyjne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fentel Opublikowano 16 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2012 Nie będę zbytecznie bił piany, bo nie mam nic do wysłania na konkurs (całe moje 10,5 poszło do kega, nic nie zostało do butelek), ale cieszy mnie to, że jest trend na piwa stołowe i sesyjne. ..a z kega nie da rady przelać w butelki ? dodać glukozy i będzie miodzio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 20 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 Wiktor pytał i sugerował datę wcześniejszą niż zlot. Data jest celowo późniejsza (sugestie z tamtego roku), aby każdy kto będzie na zlocie, mógł wziąć i przekazać mi piwa. Raz że bezpieczniej, dwa że parę złotych oszczędności na wysyłkach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 30 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 Witajcie III Konkurs o Puchar Piwo.org - Czeska Dziesiątka, 19-20 maja. Informacje oficjalne zapewne i najpóźniej jutro. (jestem w trakcie pisania) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 30 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 Konkurs dwudniowy? W maju 4 konkursy, w czerwcu 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Od wczoraj wieczorem widoczne jest już zaproszenie http://www.piwo.org/...12-zaproszenie/ Jedyną rzeczą którą edytowałem w dniu dzisiejszym to ekstrakt podniesiony do 10.5. Zapraszam do udziału! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi