yoshko Opublikowano 25 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2021 (edytowane) W Marxam.pl masz Słód Pilzneński Soufflet 25 kg za 79,17 zł z przesyłką Jeszcze zniżka PSPD się należy od tego. Edytowane 25 Stycznia 2021 przez yoshko cen16 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rolnik Sam w Dolinie Opublikowano 25 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2021 (edytowane) ...dublet... Edytowane 25 Stycznia 2021 przez Rolnik Sam w Dolinie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cen16 Opublikowano 25 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2021 Godzinę temu, dziedzicpruski napisał: Np. allegro ze smartem . Najtańszy jaki znalazłem 85zł i trzeba mieć smarta. No ok. Soufflet w marxam jest dyszkę tańszy. Ale poza tym ceny są podobne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Juniorek Opublikowano 25 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2021 (edytowane) 3 godziny temu, cen16 napisał: A mnie zastanawia gdzie można kupić worek słodu taniej niż za 90-85 zł z przesyłką? Według mnie to po prostu wyrównali ceny z rynkiem i tyle. Jeżeli jesteś w pspd i masz możliwość odbioru w punkcie jak ja w Olsztynie to wysyłka wychodzi 5zl a całość około 65 3 godziny temu, cen16 napisał: 3 godziny temu, cen16 napisał: Edytowane 25 Stycznia 2021 przez Juniorek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x1d Opublikowano 25 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2021 Można trafić promocje, np w listopadzie w tb strzegom pa był po 60, przesyłka 17, a jeszcze można innych pierdół domówić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 25 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2021 Nie przejmuj sie Karolu tym bólem dupy, jakoś przebolejecie stratę tych 10 worków w miesiącu majlosz i yoshko 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi