Jejski Opublikowano 12 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2009 Życzę również wszystkiego dobrego całym życiu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolomar Opublikowano 12 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2009 Zdrój. 100 lat i wszystkiego najlepszego !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Infam Opublikowano 12 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2009 Moc piwnych życzeń dzisiejszym Jubilatom! Zdrój, tak trzymaj, Twoje! DrDred, mam nadzieję, że spotkamy się jeszce nie jeden raz przy kufelku! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zdrój Opublikowano 12 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2009 Bardzo zaskoczyły mnie Wasze życzenia - za które serdecznie dziękuję ponieważ od zawsze urodziny obchodzę 13 października, czyli jutro Okazało się, że wpisałem kiedyś błędnie datę w profilu... No, ale w ten sposób mam w Waszym miłym towarzystwie niejako urodziny 2-dniowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 12 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2009 Okazało się, że wpisałem kiedyś błędnie datę w profilu... Nie wiesz kiedy się urodziłeś? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Infam Opublikowano 12 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2009 To świetny pomysł! Też sobie zrobię niejedne urodziny. To miłe Zdrój, jutro też Ci złożymy życzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielok Opublikowano 12 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2009 Cześć. Bardzo zaskoczyły mnie Wasze życzenia - za które serdecznie dziękuję ponieważ od zawsze urodziny obchodzę 13 października, czyli jutro nie ma sprawy idę do piwnicy po drugą butelkę wina na jutro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ro_y Opublikowano 12 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2009 Zdrój wzsyskiego najlepszego , Twoje zdrowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hrapek Opublikowano 12 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2009 Zdrój!! Życzenia Wszystkiego Najlepszego z okazji Twoich jutrzejszych urodzin składam w dniu dzisiejszym (nazwijmy ten dzień Wigilią Twoich Urodzin ). Oby Ci i jutro i na codzień nigdy nie zabrakło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 12 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Października 2009 Ziemek jak tu Ci znów życzeń nie złożyć Zatem ponownie Twoje zdrowie Ogonczyk wszystkiego najlepszego, samych udanych warek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 13 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2009 Dziś Zdrojowi raz jeszcze - Wszystego najlepszego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czes Opublikowano 13 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2009 Widząc wczoraj pod forum piwo.org informacje o urodzinach Zdroja (niech żyje nam!) usiłowałem mu zaśpiewać "Happy birthday to you". Okazało się, że nie tylko fałszując, ale i nieco przedwcześnie:) P.S. w tym urodzinowym zamieszaniu "tknęło" mnie by zajrzeć w tym wątku w okolice 5-6 września. Znalazłem wiele miłych słów, za które dopiero dzisiaj dziękuję! Dziękuję i przepraszam! Mnie też program postarzał o jeden dzień ( co przy prawie 22000 dniach przeżytych nie ma większego znaczenia), ale oznacza to, że Zdrój nie pomylił daty swoich urodzin przy wpisie do profilu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Infam Opublikowano 13 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2009 Ziemek, Twoje zdrowie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaron Opublikowano 13 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2009 No to tym razem się nie spóźniłem... Wszystkiego najlepszego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 13 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2009 No to dzisiaj znowu wszystkiego najpiwniejszego dla Zdroja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szop007 Opublikowano 13 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2009 Najlepszego!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maidenowiec Opublikowano 13 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2009 Ziemek, wszystkiego najlepszego ode mnie od Adeli Własnego parowozu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 13 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2009 Ziemek zdrowia i dużo sił do dalszej współpracy z piwowarami. Tylko udanych warek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jejski Opublikowano 13 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2009 Ponownie Życzę również wszystkiego dobrego całym życiu tort beer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Infam Opublikowano 18 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 Pieron, nie wiedziałem, że jesteś taki młody. Twoje! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaron Opublikowano 18 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 Pieron sto lat i tyle piwa ile jesteś w stanie wypic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielok Opublikowano 18 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 Cześć. Pieron, wszystkiego najlepszego :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adanjan Opublikowano 18 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 (edytowane) Pieron, wszystkiego najlepszego, 100 lat! Edytowane 18 Października 2009 przez adanjan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flood Opublikowano 18 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 Pieron, najlepszych 100 lat przy kotle... pzdr flood Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jejski Opublikowano 18 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 Pieronie ! życza Ci sto lot na tyn Twój łokrongły geburtstag. Cobyś rychtowoł ino blank fajne warki :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi