pako1 Opublikowano 19 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2010 Gesio0 najlepsze życzenia 100 Lat :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coelian Opublikowano 19 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2010 Gesio0 100 Lat !! najlepsze życzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielok Opublikowano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 Cześć Gesio0 - spóźnione ale szczere :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gesio0 Opublikowano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 Bardzo dziękuję za życzenia. Miło mi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 I ja dołączę się do życzeń- najlepszego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coder Opublikowano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 Gesio0 - sto lat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gesio0 Opublikowano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 Dziękuję, dziękuję. W Żywcu nie udało się podyskutować, w Cieszynie również. Wierzę, że za jakiś czas (tak za 15 warek) dołaczę do Waszego szacownego grona. W każdym razie: Pieron- Twoje Belgijskie smakowało niesamowicie, ciekawiła mnie piana, która wypełniając cały kufel unosiła się do góry (kiedyś piłem w Czechach piwo z taka pianą- Velvet chyba.), smakowite; Coder- Twój Witbier sympatyczny orzeźwiający, czułem w nim jakeś zioło- mięta? Nie wiem jak Wam ale mnie i mojej żonie Mastne bardzo smakowało. Pozdrawiam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szwed Opublikowano 21 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2010 beztroski1, neron, seniorroberto 100 Lat Wasze zdrowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielok Opublikowano 21 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2010 Cześć Robert - zdrówka życzę i samych udanych warek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coder Opublikowano 21 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2010 100 lat dla solenizantów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uups Opublikowano 21 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2010 najlepszego dla solenizantów wasze zdrowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pako1 Opublikowano 21 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2010 Najlepsze życzenia dla dzisiejszych solenizantów :okey: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BaronVonZuk Opublikowano 21 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2010 Wszystkiego Najlepszego senioroberto.!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seniorroberto Opublikowano 21 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2010 Dzięki za życzenia, serdecznie pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gesio0 Opublikowano 21 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2010 Sto lat Roberto! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coder Opublikowano 22 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2010 Bogdan64 - 100 lat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 22 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2010 Najlepszego solenizantom. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szwed Opublikowano 23 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2010 Taki dzień się zdarza raz, dziś balanga na "full gaz" nie poddajmy się browarom muza niech gra pełną parą niech sąsiedzi walą w ściany, no Kaziku, nasz, kochany informujesz cały świat że wannę piwa masz! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 23 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2010 najlepszego Kazik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BaronVonZuk Opublikowano 23 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2010 Najpiwniejszego dla kazika i powodzenia w warzeniu w wannie!!! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignac99 Opublikowano 23 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2010 Kazik, wszystkiego najlepszego. Dużych wanien, sporo koksu, sporo samozaparcia i 100 lat w zdrowiu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coder Opublikowano 23 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2010 kazik - 100 lat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 23 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2010 Kazik wanny piwa życzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 23 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2010 KAZIK ja również życzę wanny piwa, ale do degustacji w Żywcu 2011. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielok Opublikowano 23 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2010 Cześć KAZIK ja również życzę wanny piwa, ale do degustacji w Żywcu 2011. Wena, maja być o suchym pysku przez cały rok :rolleyes: ? Toz to studenci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi