gesio0 Opublikowano 12 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 I ja się dołączam. 100 lat! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi Opublikowano 12 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 Zdrój wszystkiego najpiwniejszego :smilies: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virago535 Opublikowano 12 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 Zdrój - wszystkiego najwspanialszego! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagome Opublikowano 12 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 Zdrój - najserdeczniejsze życzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darko Opublikowano 12 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 Zdrój - sto lat! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekKocurek Opublikowano 12 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 Także i ode mnie dla Ziemowita wszystkiego najlepszego, STO lat! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian_ia4 Opublikowano 12 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 Zdrój - 100 lat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 12 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 Ziemek wszystkiego najlepszego Twoje zdrowie :beer: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 12 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 Ziemku! 100lat i samej pomyślności ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zdrój Opublikowano 13 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2010 Dziękuję serdecznie za tyle miłych życzeń ! Ziemek P.S. Właściwe to urodziny mam dzisiaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 13 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2010 P.S. Właściwe to urodziny mam dzisiaj Też chciałbym mieć urodziny trzy dni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szwed Opublikowano 13 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2010 Zatem ja dla odmiany składam Ci życzenie w dniu urodzin Wszystkiego najlepszego 100 Lat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Infam Opublikowano 13 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2010 P.S. Właściwe to urodziny mam dzisiaj Wszystkiego najlepszego! Twoje zdrowie! (Nie spóźniłem się z życzeniami ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hrapek Opublikowano 13 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2010 Zdrój!! Spóźnione, ale szczere życzenia urodzinowe!! Spełnienia wszelkich marzeń piwowarskich i nie tylko!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 13 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2010 Ziemek to jeszcze raz 100 lat. A poprzednio myślałem, że jestem pierwszy. Dłuuugo Cię Mama rodziła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekKocurek Opublikowano 13 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2010 Znaczy fałszywe dane podał. Pewno rok też zmienił, co by się odmłodzić... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 13 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2010 Znaczy fałszywe dane podał. Pewno rok też zmienił, co by się odmłodzić... Tak, jeszcze okaże się nieletni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignac99 Opublikowano 13 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2010 Wszystkiego dobrego życzę w DNIACH Twoich urodzin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kentaki Opublikowano 13 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2010 Ziemek samych udanych warek . Znaczy fałszywe dane podał. Pewno rok też zmienił, co by się odmłodzić... Sprawdźcie w swoich profilach daty urodzin, bo zauważyłem, że moja też była cofnięta o 1 dzień. Może to jakiś chochlik po konserwacji strony? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stasiek Opublikowano 13 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2010 Ziemek! Sto lat! Sprawdźcie w swoich profilach daty urodzin, bo zauważyłem, że moja też była cofnięta o 1 dzień. Może to jakiś chochlik po konserwacji strony? Faktycznie, u mnie też był 23 zamiast 24... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 13 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2010 i u mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pako1 Opublikowano 13 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2010 Ziemek wszystkiego najlepszego zdrowie Twoje w gardło moje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekKocurek Opublikowano 13 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2010 Sprawdźcie w swoich profilach daty urodzin, bo zauważyłem, że moja też była cofnięta o 1 dzień. Może to jakiś chochlik po konserwacji strony? No patrzcie u mnie też. Erloy do tablicy. Ale wpadka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Mateusz87 Opublikowano 15 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2010 jarekm wszystkiego najlepszego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo70 Opublikowano 16 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2010 Bimbelt 100lat i wszystkiego najlepszego :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi