zgoda Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Szanujące się sklepy z piwem dają takie torebki swoim stałym klientom. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Szanujące się sklepy z piwem dają takie torebki swoim stałym klientom. to albo nie kupuję w szanującym się sklepie albo nie jestem stałym klientem bo jeszcze takiej nigdy nie dostałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Kartony już dostępne w homebrewing.pl http://www.homebrewi...piwo-p-658.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielok Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Cześć: "Butelki wykorzystano tylko w celach pokazowych, nie wchodzą one w skład produktu " Dori jak to się mówi: zrobiłaś mi dzień, dawno się tak nie uhahałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2012 no, wiesz wolałam uniknąć ewentualnych roszczeń Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszcz007 Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Super, są w "dobrej cenie", przy najbliższym zamówieniu wezmę kilka sztuk. Już zaczynam projektować nadruk i logo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaron Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Super, są w "dobrej cenie", przy najbliższym zamówieniu wezmę kilka sztuk. Już zaczynam projektować nadruk i logo Stwierdzenie "dobrej cenie" moze oznaczac niby dobra cene. Wysyłane z mojego GT-I5700 za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszcz007 Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Stwierdzenie "dobrej cenie" moze oznaczac niby dobra cene. Nie, to naprawdę dobra cena, cudzysłów użyty tak trochę na przekór - bo to stwierdzenie się trochę wytarło. Dla mnie to dobra cena a dla kogoś innego "dobra cena" (w/g Makaron'a) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Gdyby ktoś nie miał pomysłu jak ozdobić swój kartonik, to moja córka już się zabrała do roboty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrblaha Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Wziąłem kilka sztuk, cena jest bardzo dobra- myślę, że nawet lepsza niż byśmy wynegocjowali przy zakupie grupowym. No i można sobie kupić np. 1 sztukę i to praktycznie zawsze, a nie raz w roku na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mbanano Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Grrrrr... dwa dni po tym, jak złożyłem zamówienie... nic to, przy następnym nadrobie. Moi stali klienci co prawda oddali mi butelki we wspomnianej wcześniej siatce (coś podobnego jak kupiłem, tyle że z carrefour'a - nie wiem skąd ja wykombinowali, ale pewnie z carrefour'a ), ale po wakacjach żegnam Nianie mojego synka, a ona i mąż to fascynaci domowego piwa, więc taki kartonik będzie idealny na prezent... No i cena trzeba przyznać atrakcyjna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrblaha Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Kartony są, wyglądają tak: Solidna, gruba tektura. Spokojnie wytrzymają ciężar butelek. Polecam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Usiu Opublikowano 12 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 Będą jeszcze te kartony w ofercie? Na stronie ich nie widzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 12 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 Zakładam, że pytanie jest do nas. Kartony są już zamówione i do końca tygodnia powinny być już dostępne w sklepie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Usiu Opublikowano 12 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 Tak, do Was Dori, dzięki za info. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 22 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 Kartony z lekkim opóźnieniem trafiły do sklepu pershi 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzyko Opublikowano 23 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 Jakiś czas temu kupiłem sobie w HB kilka takich kartoników jak na zdjęciu powyżej. Wydatek żaden, a radość duża. Pomijając wygodę, kiedy sam sobie na bieżąco piwko z piwniczki donoszę, to naprawdę fajnie to wygląda, jak w takim czteropaku robię komuś prezent ze swojego piwka. Skromnie ale elegancko... W najbliższym czasie na pewno powtórzę ten zakup. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quhcik Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Pomysl z cztero-pakami fajny, a powiecie cos o trwalosci. I czy sa 6-cio paki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzyko Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Wiadomo, że super trwałe to one nie mogą być, bo to tylko składany karton. Cena też jak za jednorazówkę. Jednak pierwsze sztuki kupiłem na początku grudnia czyli już kilka miesięcy mi służą. Wszystko zależy od tego jak się z tym obchodzić... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szynszyl Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Ostatnio "wyszły" mi wszystkie kartony na butelki jakie miałem. Wiadomo coś, gdzie obecnie można zamówić takie kartony? Z tego co widzę, to na stronie homebrewing produkt jest aktualnie niedostępny... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Ostatnio "wyszły" mi wszystkie kartony na butelki jakie miałem. Wiadomo coś, gdzie obecnie można zamówić takie kartony? Z tego co widzę, to na stronie homebrewing produkt jest aktualnie niedostępny... już są dostępne, zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZAPAKUJECO Opublikowano 21 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2016 Witam Wszystkich!Jesteśmy producentem opakowań tekturowych, na stronie naszego sklepu http://zapakujeco.pl/ można kupić różne koszyczki na piwo. W ciągłej sprzedaży posiadamy 4-paki na butelki 0,5l, których wątek został tutaj poruszony oraz zupełnie nowy wzór na 2 i 3-paki!Niedługo naszą ofertę poszerzymy o koszyczki 4-paki na butelki 0,33l oraz o 6-paki na butelki 0,5l. Zapraszam serdecznie do odwiedzenia strony naszego sklepu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e-prezes Opublikowano 21 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2016 Szkoda, że nie macie takich kartonów wzmocnionych z przegródkami do transportu kurierem. Widziałem takie na bodaj 6 win z grubego kartonu falistego. Czasem się przydaje, jak trzeba coś wysłać na konkurs albo do testów. Może te 6 paki pasują idealnie do jakiegoś kartonu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZAPAKUJECO Opublikowano 22 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2016 Nasze 6-paki będą bardziej zabudowane, w środku będzie kratownica oddzielająca butelki, uszko będzie można złożyć, żeby ułożyć jedno pudełko na drugim lub ułatwić transport. Jedyne otwory jakie będzie miało to takie, żeby widoczne były etykiety.Jak tylko będziemy mieć gotowy wzór na pewno umieszczę go na forum! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosidłaszytenamiarę Opublikowano 6 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2017 Witam, Szuka firmy, która robi na zamówienie sześciopaki (albo czteropaki) na piwo z własnym nadrukiem. Chciałem kilka butelek rozdać właśnie w takich opakowaniach, ale nie mogę nic takiego znaleźć. Może ktoś już znalazł? Chodzi o to: Polecamy się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi