kopyr Opublikowano 7 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2008 Myślę, ze nie musimy się wstydzić czerpania ze sprawdzonych wzorców, wobec czego postuluję wprowadzenie wzorem browar.biz działu przeznaczonego na opisy naszych piw, którymi się wymieniamy. Mamy co prawda dział "Nasze Piwa" ale nie spełnia on do końca tej roli, więc proponuję utworzyć dział "Wrażenia z degustacji". W tym dziale sugerowałbym tworzenie tematów wg schematu "Nazwa Browaru, # warki, Nazwa własna, styl". Co wy na to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jejski Opublikowano 7 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2008 I właśnie tu bym opisał moje spotkanie z Weną degustację wymienionych butelek. Jestem ZA!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 7 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2008 Ciekawa propozycja jestem za. JK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 7 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2008 Nie widzę przeszkód Myślę, że "degustacje piw domowych" będzie akuratne. Przeniosę też kilka postów które się tam będą bardzo dobrze nadawały. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi