kopyr Posted December 10, 2008 Share Posted December 10, 2008 Mam taką sugestię, czy można by stopkę ze strony głównej forum skopiować również na stronę z nowymi postami. Najczęściej wchodzę na piwo.org bezpośrednio przez link do nowych postów. Tam zaś nie widzę np. kto dziś ma urodziny. Jeśli nie byłoby to problemem, to fajnie byłoby gdyby można tę stopkę umieścić również na stronie o której piszę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
elroy Posted December 10, 2008 Share Posted December 10, 2008 Mam taką sugestię, czy można by stopkę ze strony głównej forum skopiować również na stronę z nowymi postami. Najczęściej wchodzę na piwo.org bezpośrednio przez link do nowych postów. Tam zaś nie widzę np. kto dziś ma urodziny. Jeśli nie byłoby to problemem, to fajnie byłoby gdyby można tę stopkę umieścić również na stronie o której piszę. Nie powinno być problemu, spróbuję wieczorkiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopyr Posted December 10, 2008 Author Share Posted December 10, 2008 (edited) Nie powinno być problemu, spróbuję wieczorkiem Co prawda w stopce jeszcze widać kto np. jest online, ale dziękuję za zmianę, bo urodzin mi najbardziej brakowało. Edited December 10, 2008 by kopyr Link to comment Share on other sites More sharing options...
elroy Posted December 11, 2008 Share Posted December 11, 2008 Nie powinno być problemu' date=' spróbuję wieczorkiem [/quote']Co prawda w stopce jeszcze widać kto np. jest online, ale dziękuję za zmianę, bo urodzin mi najbardziej brakowało. Mogę dodać, nie widzę przeszkód - ale to już jutro, bo muszę znikać. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stasiek Posted January 29, 2010 Share Posted January 29, 2010 Mam taką sugestię' date=' czy można by stopkę ze strony głównej forum skopiować również na stronę z nowymi postami. Najczęściej wchodzę na piwo.org bezpośrednio przez link do nowych postów. Tam zaś nie widzę np. kto dziś ma urodziny. Jeśli nie byłoby to problemem, to fajnie byłoby gdyby można tę stopkę umieścić również na stronie o której piszę. Nie powinno być problemu, spróbuję wieczorkiem Nie wiem czy to specjalnie, czy przy okazji jakichś innych zmian ale w stopce znów nie ma urodzin. Czy można prosić o przywrócenie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
elroy Posted January 29, 2010 Share Posted January 29, 2010 Tak, wyłączone celowo, ale powróci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sojer Posted January 29, 2010 Share Posted January 29, 2010 Wyłączone, bo pewnie admin będzie miał urodziny i nie chce postawić Link to comment Share on other sites More sharing options...
adanjan Posted May 11, 2010 Share Posted May 11, 2010 Tak, wyłączone celowo, ale powróci. no proszę, w końcu wróciła stopka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts