Jump to content

Stopka

kopyr

Recommended Posts

Mam taką sugestię, czy można by stopkę ze strony głównej forum skopiować również na stronę z nowymi postami. Najczęściej wchodzę na piwo.org bezpośrednio przez link do nowych postów. Tam zaś nie widzę np. kto dziś ma urodziny. Jeśli nie byłoby to problemem, to fajnie byłoby gdyby można tę stopkę umieścić również na stronie o której piszę.

Mam taką sugestię, czy można by stopkę ze strony głównej forum skopiować również na stronę z nowymi postami. Najczęściej wchodzę na piwo.org bezpośrednio przez link do nowych postów. Tam zaś nie widzę np. kto dziś ma urodziny. Jeśli nie byłoby to problemem, to fajnie byłoby gdyby można tę stopkę umieścić również na stronie o której piszę.

Nie powinno być problemu, spróbuję wieczorkiem :D

Nie powinno być problemu, spróbuję wieczorkiem :D

Co prawda w stopce jeszcze widać kto np. jest online, ale dziękuję za zmianę, bo urodzin mi najbardziej brakowało.

Edited by kopyr

Nie powinno być problemu' date=' spróbuję wieczorkiem :D[/quote']

Co prawda w stopce jeszcze widać kto np. jest online, ale dziękuję za zmianę, bo urodzin mi najbardziej brakowało.

Mogę dodać, nie widzę przeszkód - ale to już jutro, bo muszę znikać.

• 1 year later...
Mam taką sugestię' date=' czy można by stopkę ze strony głównej forum skopiować również na stronę z nowymi postami. Najczęściej wchodzę na piwo.org bezpośrednio przez link do nowych postów. Tam zaś nie widzę np. kto dziś ma urodziny. Jeśli nie byłoby to problemem, to fajnie byłoby gdyby można tę stopkę umieścić również na stronie o której piszę.

Nie powinno być problemu, spróbuję wieczorkiem :)

Nie wiem czy to specjalnie, czy przy okazji jakichś innych zmian ale w stopce znów nie ma urodzin.

Czy można prosić o przywrócenie. :)

• 3 months later...