elroy Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Cześć! Po dyskusji z Makaronem oraz przeglądnięciu w Święta wszystkich archiwalnych zdjęć doszliśmy do następujących wniosków, że nie ma sensu dalej walczyć z algorytmem importującym (a nie jest to prosta sprawa) i prościej będzie je ręcznie zamieszczać na bieżąco tam gdzie będzie potrzeba. Zatem jeżeli czytając jakiś post sprzed 2012 roku a treść sugeruje, że powinna znaleźć się tam jakaś fotografia, to użyj na tym poście klawisza "zgłoś" z komentarzem np: brak zdjęć. Można też wkleić link do tego tematu. Myślę, że takie rozwiązanie, choć rozciągnięte w czasie będzie najkorzystniejszym, zwłaszcza że wiele zdjęć z poprzedniej wersji nie są bezwzględnie potrzebne (zwłaszcza w dziale hydepark, starych ogłoszeniach sprzedaży etc) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Zatem jeżeli czytając jakiś post sprzed 2012 roku a treść sugeruje, że powinna znaleźć się tam jakaś fotografia, to użyj na tym poście klawisza "zgłoś" z komentarzem np: brak zdjęć. Można też wkleić link do tego tematu. Myślę, że takie rozwiązanie, choć rozciągnięte w czasie będzie najkorzystniejszym, zwłaszcza że wiele zdjęć z poprzedniej wersji nie są bezwzględnie potrzebne (zwłaszcza w dziale hydepark, starych ogłoszeniach sprzedaży etc) Odrobiłem zadanie i pozaznaczałem co trzeba, mam nadzieję że nie przysporzyłem zarwanych nocy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jejski Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Tu mam troszkę bólu, bo wielu fotek już nie mam na kompie, a i moja skleroza po prawie pięciu latach na forum jest wielka i nie wiem gdzie wklejałem ważne fotki. W tematach sprzętowych i np. w moich przemyśleniach uzupełniam od jakiegoś czasu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Tu mam troszkę bólu, bo wielu fotek już nie mam na kompie, a i moja skleroza po prawie pięciu latach na forum jest wielka i nie wiem gdzie wklejałem ważne fotki. W tematach sprzętowych i np. w moich przemyśleniach uzupełniam od jakiegoś czasu. Czyli w sumie nie są aż tak istotne jeśli mózg je wykasował U mnie była sprawa prosta, na początku robiłem zrzuty ekranu receptur, zacieranie i skład. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sojer Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Nie będę zakładał nowego tematu, ani odkopywał starego. Czy zmieniliście oprogramowanie forum na komórki? Na mym androidzie wyświetla się inaczej. Przywyknę, wszak do żony przywykłem to i do forum po nowemu też dam radę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Tak na oko zerkając, to nie widzę zmian - a co jest inaczej ? Osobiście polecam tapatalk, wersja 2 beta jest do pobrania bezpłatnie. (mi działa bardzo dobrze) http://www.xda-devel...for-tapatalk-2/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sojer Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2012 (edytowane) Nie mam w ogóle wyglądu strony tak jak w kompie. Do przedwczoraj był. Może opera mi coś pochrzaniła. Forum wyświetlane jest tak jak aplikacja allegro na androida. Duże odnośniki do tematów. Edit: Wynalazłem przycisk powrotu do standardowej wersji. Może niechcący coś nacisnąłem. Edytowane 14 Kwietnia 2012 przez Tomek-Pasieka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2012 W lewym dolnym rogu masz linka do przełączania style. Usuń na wszelki wypadek wcześniej cookie w przeglądarce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztyft Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Wszystko inaczej mozna wybrcwersje na fona lub normalna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sojer Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2012 No i jasne Jest wersja mobilna. A przy okazji przypomniałem sobie o endomondo i sobie pobrałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi