krys Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Witam serdecznie kolegów i koleżanki warzacych piwo Nazywam się Krzysiek, przygode z warzeniem rozpocząłem 2 lata temu, do dnia dzisiejszego tylko 6 warek mam w dorobku, ale niedługo się to zmieni, postanowiłem wziać się w końcu na poważnie za piwowarstwo. Liczę na waszą pomoc w razie kłopotów, ale i chętnie wymienie się małym doświadczeniem, spostrzeżeniami. No i pozdrawiam z pomorza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Witaj na forum Widzę, że sprzęt jest a i nawet własny chmielnik. Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiHuRa Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Witaj na forum! Jak warzenie wciągnie to już ciężko przestać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nikhil Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Witam na forum! Widzę że masz taki sam piękny garnek jak mój . Dobre piwa wychodzą na takim sprzęcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swiaderny Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Cześć! Powodzenia i udanych warek! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr1965 Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Witam serdecznie kolegów i koleżanki warzacych piwo Nazywam się Krzysiek, przygode z warzeniem rozpocząłem 2 lata temu, do dnia dzisiejszego tylko 6 warek mam w dorobku, ale niedługo się to zmieni, postanowiłem wziać się w końcu na poważnie za piwowarstwo. Liczę na waszą pomoc w razie kłopotów, ale i chętnie wymienie się małym doświadczeniem, spostrzeżeniami. No i pozdrawiam z pomorza Cześć Pozdrowieina od sąsiada z Chyloni. Udanych warek. Piotr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karczmarz Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Witaj na forum Zacny sprzęt już posiadasz, więc tylko zacierać Nie promuj za bardzo domeny .tk, bo gdy osiągniesz pewien pułap pageranku, to Ci ją zabiorą i będziesz mógł ewentualnie odkupić Ja tak niedawno swoją "straciłem" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krys Opublikowano 2 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 Dzięki za przyęcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi