kamil80 Opublikowano 10 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 Dzień dobry! Mam na imię Kamil, mieszkam w Krakowie ale od kilkunastu dni jestem nieosiągalny bo kompletnie wciągnęła mnie lektura tego forum. W końcu wypada się przywitać, więc jestem i pozdrawiam wszystkich warzących. Nie ukrywam, że chodzi mi po głowie domowa warka, ale zanim zacznę muszę rozwiać jeszcze kilka wątpliwości, ale o tym w innym wątku. Pozdrawiam, Kamil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 10 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 Witaj na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 10 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 Cześć Witam Krakusa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 10 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 Cześć Kamil, nie zastanawiaj się tylko bierz się do warzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szwed Opublikowano 10 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 Witam na forum. Nie opieraj sie zbytnio tyko pozwól sie wciągać na całego Właśnie popełniłem tysięcznego posta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eslord Opublikowano 10 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 Witam na pokladzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swiaderny Opublikowano 10 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 Cześć! Do warzenia przystąp! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pieddro Opublikowano 10 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 (edytowane) Fajnie że trafiłeś na to forum, dla mnie było od początku naprawdę pomocne jak nie-wiem-co. Życzę tego samego i samych udanych piw. Edytowane 10 Maja 2012 przez pieddro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emcede Opublikowano 10 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 Witaj kolego !!! Czytając forum komepletuj sobie podstawowy sprzęt a zanim się obejżysz, będziesz czytał forum ze szklaneczką własnego piwka I tego życzę ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bubuś Opublikowano 10 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 Witam. Szkoda czasu na rozmuślanie , trza warzyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Holbers Opublikowano 11 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2012 Witaj i powodzenia. Na początku miałem wątpliwości od groma. Teraz sporadycznie. Czytaj, pytaj. Tu fajni ludzie są i każdemu pomogą i jak się dołożysz, to sukces murowany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepek84 Opublikowano 13 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 Witam sąsiada ! Powodzenia w pierwszej warce. Służę pomocą jeśli będzie takowa potrzebna. Pozdrawiam ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi