quraqus Opublikowano 27 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2013 ps kran jednak nie cieknie - zwracam honor a ja dzisiaj chyba ze dwie godziny ganiałem po mieście żeby kupić frez mniejszy o ten 1mm Na szczęście nie znalazłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMP Opublikowano 28 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 Dołączam do listy zadowolonych klientów. Miałbym propozycję dodania towarów w opcji zamawiania np. z dwutygodniowym opóźnieniem. Rozumiem, że np. drożdże płynne to ryzyko, ale jak więcej osób zamówi i zapłaci to mógłbyś je ściągnąć czy nawet kupić w innym sklepie. Podobnie z różnym sprzętem dostępnym w wielu miejscach w sieci. A ja bym miał wszystko w jednym miejscu :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaras Opublikowano 28 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 Miałbym propozycję dodania towarów w opcji zamawiania np. z dwutygodniowym opóźnieniem. Ja bym to nazwał "usługą magazynowania" raczej i za to się zazwyczaj płaci... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMP Opublikowano 28 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 Jaras: Może źle się wyraziłem: W tej chwili w sklepie AlePiwo nie ma drożdzy płynnych. Wolałbym kupić od ręki, ale zdaję sobie sprawę, że jest trudne do wprowadzenia. Osobiście lubię kupić wszystko w jednym miejscu. Ale mogę poczekać aż quraqus ściągnie te drożdże z innego miejsca. Na tym może nie zarobi, ale ja na pewno kupię nie tylko drożdże ale i inne rzeczy. Czyli ani chwili nie będzie magazynował moich drożdży. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quraqus Opublikowano 28 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 Drożdże płynne mam zamiar wprowadzić do oferty, może już od następnego sezonu piwowarskiego. Właściwie co miesiąc wprowadzam coś nowego. Już w czerwcu kilka nowych artykułów powiększy ofertę sklepu. Co to będzie? Zobaczycie wkrótce Marzy mi się aby w moim sklepie można się było kompleksowo zapatrzeć we wszystko co potrzebne do warzenia piwa, ale niestety mam ograniczenia finansowe, czasowe, organizacyjne. Powoli jednak dążę do celu. WiHuRa 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frc Opublikowano 29 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 (edytowane) Żaden sklep nie wprowadził FD do swojej oferty. Na pewno to nakład finansowy, ale myślę, że taki rarytas szybko znalazłby zwolenników. http://www.hobbybrau...ischen-Laeutern Edytowane 29 Maja 2013 przez frc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Biniu Opublikowano 1 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 Kolego wiesz kiedy dostępny będzie słód pale ale? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quraqus Opublikowano 1 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 Powinien być dostępny już w poniedziałek po południu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszO. Opublikowano 3 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2013 Witam! I o transport surowców do Krakowa pytam Ostatnio jakl rozmawialismy telefonicznie o belgu i o krakowie mówiłeś ze poczatkiem czerwca będziesz. Proszę o info jakby coś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quraqus Opublikowano 3 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2013 Wybieram się do Krakowa w piątek 7-6-2013. Zamówienia dostarczyłbym do "Sklepiku z Piwem" na Osiedlu Teatralnym 28 w Nowej Hucie. Wszystkich zainteresowanych prosiłbym o złożenie zamówień do czwartku do południa, proszę o wcześniejsze info na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszO. Opublikowano 3 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2013 Dzięki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Usiu Opublikowano 3 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2013 (edytowane) Chciałem zrobić zamówienie, ale 4 fermentory ważą prawie 30kg o_O i jak dojdzie jeszcze parę drobiazgów to cena za przesyłkę już się podwaja, nie powinno tak być, fermentory wchodzą jeden w drugi i cztery sztuki zajmują praktycznie tyle samo miejsca co jeden. Edytowane 3 Czerwca 2013 przez Usiu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Usiu Opublikowano 3 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2013 Już wszystko wyjaśnione przez PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Biniu Opublikowano 6 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2013 Dołączam do grupy zadowolonych klientów. We wtorek rano złożone zamówienie przed chwilą odebrane. Wszystko ładnie zapakowane. Z czystym sumieniem mogę polecić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Usiu Opublikowano 6 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2013 U mnie w poniedziałek wieczorem zamówione, a dzisiaj otrzymałem paczkę, wszystko ok :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarzyn_waleczny Opublikowano 6 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2013 Zamówienie złożyłem w sobotę 01.06, dziś odebrałem z paczkomatu. Szybko i sprawnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ravnov Opublikowano 10 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2013 ja z Alepiwo korzystam od samego początku mojej przygody z warzeniem. Super kontakt, służy pomocą a i gratis czasem dorzuci. Pozdrowienia ze Szczecina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quraqus Opublikowano 10 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2013 Dziękuję wszystkim za dobre słowo. Jak tak człowiek sobie siądzie w końcu przed komputerem, z piwkiem, po całym dniu roboty, to miło się robi, że ktoś to widzi, że się starał. Takie komentarze dopingują mnie do tego żeby jeszcze bardziej się starać. A już w lipcu asortyment powiększy się o kolejne artykuły, na razie nie zdradzam co, ale będziecie zadowoleni pepek84 i gąsior 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepek84 Opublikowano 10 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2013 To ja też się dołącze do podziękowań , przesyłka odebrana , dzięki Andrzejku , jutro warzenie , sklep jak trzeba , dobra robota kolego ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wajcha Opublikowano 11 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2013 quraqus czyli rozumiem że z kolejnym zamówieniem mam się wstrzymać do lipca:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waz Opublikowano 12 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2013 Czy jest możliwość śrutowania zakupionych u was słodów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quraqus Opublikowano 12 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2013 Tak śrutujemy słody na życzenie klienta, opcja ta jest dostępna na karcie produktu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waz Opublikowano 13 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 A ile orientacyjnie kg słodu wejdzie do takiej paczki paczkomatowej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quraqus Opublikowano 13 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 Mamy podane na stronie w regulaminie, że 10kg rozmiar B i 20 kg rozmiar C. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Usiu Opublikowano 15 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2013 (edytowane) Zgłaszam problem: http://www.alepiwo.pl/?produkty/sprzet/rozlew/kran-do-fermentatora.html ten kranik (Biowin) ma za krótki gwint, żeby podłączyć oplot, gdybym nie miał innego kranika nie mógłbym filtrować! Co ciekawe oploty też sprzedajesz, dziwne, że tego nie zauważyłeś Edytowane 15 Czerwca 2013 przez Usiu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi