-julian- Opublikowano 1 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2015 Kolejne zamówienie, szybko sprawnie,polecam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baradnor Opublikowano 8 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2015 Rytualne pytanie: czy w maju przewiduje Pan możliwość odbioru zamówień w Sklepiku z piwem na Teatralnym? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quraqus Opublikowano 11 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2015 Rytualne pytanie: czy w maju przewiduje Pan możliwość odbioru zamówień w Sklepiku z piwem na Teatralnym? Wybieram się do Krakowa 23 maja. Osoby zainteresowane bezpłatną dostawą zamówienia do w "Sklepiku z Piwem" na os. Teatralnym 28 proszę o złożenie zamówień do czwartku(21 maja ) do godz. 18. Zamówienia będą do odbioru 23 maja już około południa. Przypominam, że nie ma możliwości płacenia za zamówienia na miejscu w sklepie, jedyna możliwość to przedpłata na konto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quraqus Opublikowano 12 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2015 Zapraszam do skorzystania z promocji na drożdże płynne Wyeast i FM. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zygberto Opublikowano 14 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2015 Czy odbiór osobisty w Krakowie będzie jeszcze możliwy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quraqus Opublikowano 15 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 Postaram się zorganizować jakiś punkt odbiorów, ale na dzień dzisiejszy nie ma jeszcze takiej możliwości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jasiu Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Czy/kiedy można spodziewać się uzupełnienia magazynu o pozycje Wyeast? Szczególnie chodzi mi o 3278 Belgian Lambic Blend i 1728 Scottish Ale. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quraqus Opublikowano 1 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 Drożdże Wyest`a wrócą do oferty w drugiej połowie września. Ponadto z nowym sezonem piwowarskim oferta słodów powinna poszerzyć się o paletę słodów Castle Malting. Już są w ofercie słody Malteurop (w bardzo dobrych cenach). Jest też kilka rodzajów płatków zbożowych. Już w niedługo pojawi się nowa opcja przesyłki kurierskiej - Poczta Polska - w bardzo atrakcyjnej cenie. Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
axto_n Opublikowano 1 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 dobrze wiedzieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
profik Opublikowano 1 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 Ten malt europ drozszy niz u producenta wiec niezbyt atrakcyjna ta cena... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jasiu Opublikowano 1 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 Jakby był tańszy niż u producenta to chyba kiepski biznes dla sprzedawcy detalicznego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
profik Opublikowano 1 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 Jakby był tańszy niż u producenta to chyba kiepski biznes dla sprzedawcy detalicznego? Mnie obchodzi cena, nie to czy biznes sprzedawcy jest opłacalny czy nie... Raczej normą jest to że kupując w detalu u producenta jest drożej niż u hurtownika kupując tę samą ilość. Zresztą nieważne. Dla mnie atrakcyjna cena to taka, która jest niższa od ogólnie przyjętej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kowdi Opublikowano 1 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 Cena w sklepie jest minimalnie wyższa, ale masz dostępne małe ilości i do tego opcję śrutowania za dodatkową opłatą. Z tego co pamiętam to w sklepie u "producenta" masz tylko duże worki dostępne i to bez śrutowania, przynajmniej tak mi się wydaje jak sprawdzałem jakiś czas temu. Ponadto jak ktoś kupuje głównie w AlePiwo to ma wygodniej, od razu pod ręką w jednym sklepie i do tego z ewentualną zniżką dla stałych klientów. Jeżeli producent we własnym sklepie sprzedawałby drożej to nikt by nie kupował u niego. Malteurop z tego co pamiętam miał darmową wysyłkę, więc jak ktoś większe ilości chce zamówić i ma śrutownik to nic nie stoi na przeszkodzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jasiu Opublikowano 7 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2015 Drożdże Wyest`a wrócą do oferty w drugiej połowie września. Ponadto z nowym sezonem piwowarskim oferta słodów powinna poszerzyć się o paletę słodów Castle Malting. Już są w ofercie słody Malteurop (w bardzo dobrych cenach). Jest też kilka rodzajów płatków zbożowych. Już w niedługo pojawi się nowa opcja przesyłki kurierskiej - Poczta Polska - w bardzo atrakcyjnej cenie. Zapraszam Dopytam jeszcze - czy na tę chwilę dałoby radę chociaż minimalnie doprecyzować "drugą połowę września" w kwestii pojawienia się Wyeastów? Plany warzelne już są, ale wolałbym poczekać i nie zmieniać mojego najulubieńszego sklepu na jedno zamówienie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quraqus Opublikowano 7 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września 2015 (edytowane) Zamówienie na drożdże już złożone, jest szansa że pojawią się już po weekendzie. Edytowane 8 Września 2015 przez quraqus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekkk Opublikowano 12 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2015 Sklep Huta Piwa otwarty od piątku, więc kiedy pierwsza dostawa do Krakowa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quraqus Opublikowano 13 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Września 2015 Najbliższy wyjazd do Krakowa planuję dopiero 17-18 październik Dotarła już świeża dostawa drożdży Wyeast Dodaliśmy nową opcję wysyłki za pośrednictwem Poczty Polskiej, - najniższa cena wysyłki dla paczki do 30 kg to tylko 12,50 zł (odbiór w punkcie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HoppyFlowers Opublikowano 13 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2015 Quraqus, a jakieś wieści na temat chmieli z Nowego Świata ze zbiorów 2015? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quraqus Opublikowano 14 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2015 Jak tylko coś będę wiedział na pewno dam znać. Na dzień dzisiejszy nie mam żadnej informacji, kiedy mogły by być. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quraqus Opublikowano 9 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Października 2015 Wybieram się do Krakowa 17-18 października. Osoby zainteresowane bezpłatną dostawą zamówienia do sklepu "Huta Piwa" na os.Szkolnym 35 proszę o złożenie zamówień do czwartku(15 października ) do godz. 18. Zamówienia będą do odbioru 17 października już około południa. Przypominam, że nie ma możliwości płacenia za zamówienia na miejscu w sklepie, jedyna możliwość to przedpłata na konto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
santa Opublikowano 22 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2015 (edytowane) Iunga wróci do oferty? Na marginesie, polecam każdemu ten sklep, w tej chwili to mój nr 1 . Edytowane 22 Listopada 2015 przez santa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quraqus Opublikowano 22 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2015 Iunga prawdopodobnie będzie dostępna z początkiem grudnia, wtedy też powinny być dostępne inne polskie chmiele z tegorocznego zbioru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quraqus Opublikowano 23 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2015 Wybieram się do Krakowa 28-29 listopada Osoby zainteresowane bezpłatną dostawą zamówienia do sklepu "Huta Piwa" na os.Szkolnym 35 proszę o złożenie zamówień do czwartku(26 listopada) do godz. 18. Zamówienia będą do odbioru 28 listopada już około południa. Przypominam, że nie ma możliwości płacenia za zamówienia na miejscu w sklepie, jedyna możliwość to przedpłata na konto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-julian- Opublikowano 27 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2015 Jestem nie zadowolony z odbioru na Paderewskiego, zapodziało się moje zamówienie przez co nie mogę sobie jutro powarzyć a od kilku miesięcy nie miałem na to czasu. Obsługa w sklepie mnie zlała, śpieszyłem się. Po telefonie do alepiwo okazało się że moja paczuszka się zapodziała a było to ponad 20 kilo i już mogę sobie odebrać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarzyn_waleczny Opublikowano 27 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2015 Ja za to jestem bardzo zadowolony, postanowiłem w weekend że "domówie" sobie drożdże do zamówienia, bez żadnego problemu dzwonienia pisania we wtorek paczka była u mnie. Alepiwo na probsie jak to teraz małolaty mówią Super że Iunga wraca do oferty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi