Wajcha Opublikowano 28 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2014 Piotrze kiedy spodziewasz się w ofercie powrotu drożdży WYEAST 1968 LONDON ESB ALE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Usiu Opublikowano 28 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2014 (edytowane) Chmiel jest pakowany w woreczki typu doypack ( 3- warstwowe wykończone papierem, posiadają dodatkowo zamknięcie strunowe), Inne sklepy powinny brać przykład, to mnie właśnie w twojbrowar wkurza, że pomimo wielkiego wyboru chmieli nie mają zamknięć strunowych. Edytowane 28 Marca 2014 przez Usiu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quraqus Opublikowano 28 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2014 Nie planuję dostawy drożdży WYEAST w tym sezonie piwowarskim (tak naprawdę sezon na Ale już się zaraz skończy, lagerowy już się skończył dla wielu ) za to niedługo postaram się zrobić jakąś wyprzedaż tych co jeszcze zostały. Jakieś nowe chmiele z NZ będą już w przyszłym tygodniu (mam taką nadzieję). Dziękuję Wszystkim za pochlebne opinie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panoramiks Opublikowano 28 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2014 Dziś dotarła przesyłka. wszystko ok, sposób zapakowania chmielu - perfekcyjny. Dopiszcie kolejnego zadowolonego klienta... aha i jak mawiał Arni: I'll be back tak że uważajcie:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sven Opublikowano 28 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2014 (edytowane) Nie pozostaje mi nic innego jak dołączyć pozytywną opinie od zadowolonego klienta. Towar zamówiony 27 marca chwilę po pólnocy znalazł się u mnie dziś. Pełna profeska i ekpresowa wysyłka. Nie pozostało mi nic innego jak podziękować za perfekcyją obsługę i zabrać się za warzenie następnych browarków. Polecam każdemu! Edytowane 28 Marca 2014 przez Sven Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quraqus Opublikowano 30 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 Wybieram się do Krakowa 5 -04-2014 odbiór zamówień jak zwykle będzie możliwy w "Sklepiku z Piwem" na os. Teatralnym 28. w sobotę tj. 05-04-2014. Zamówienia proszę składać do 03-03-2014 do godziny 19.( Przypominam, że nie ma możliwości opłacenia zamówienia na miejscu, jedyną formą płatności jest przelew. ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Meriadock Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Nic tylko polecić sklep i podziękować sprzedawcy. Mimo mojej ewidentnej winy i złożeniu zamówienia w piątek, właściciel zgodził się jeszcze tego samego dnia spakować przesyłkę i po niecałych 24 godzinach była już w moich rękach odebrana w Krakowie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepek84 Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2014 A to ja też kilka słów od siebie , dobra robota ! Świetny sklep , świetna obsługa ! I paczuszka chmielu gratis do ostatniego zamówienia , bezcenna Dzięki ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fazi7 Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Sklep rewelacyjny, Bardzo dobre ceny, duży asortyment, bezproblemowy kontakt, szybka wysyłka i co dla mnie bardzo istotne możliwość odbioru w paczkomacie Nic tylko Polecić Jak na razie jestem po 2 zrealizowanych zamówieniach ale na pewno jeszcze nie raz wrócę do tego sklepu Pozdrowienia dla właściciela i oby tak dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tibek Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Kiedy będą dostępne wiadra bez kranika? W tej chwili "brak na magazynie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wajcha Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Jak zwykle bardzo szybkie i udane zakupy u Piotra. Tym razem przelałem mu za dużo pieniędzy i następnego dnia już nadpłata była na moim koncie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon90 Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 (edytowane) Czy jest szansa na pojawienie się w najbliższym czasie drożdży Danstar Nottingham bądź Safale us-05 ? Edytowane 10 Kwietnia 2014 przez Szymon90 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dazhdbog Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Dzwoniłem przed chwilą w sprawie fermentora i US-05. Fermentory bez kranika będą jeszcze dziś. Natomiast drożdże powinny dojechać jutro. A jeśli nie to w ciągu kilku dni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OroTanque Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Wielki plus dla tego sprzedawcy. Zamówiłem większą partię słodów, jak na moje warunki magazynowe, kilka chmieli, drożdże i fermentor. Paczka przyszła szybko, jak na okres świąteczny, solidnie zapakowana i zgodna z zamówieniem. Wrócę tam niebawem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sanatok Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Dwa razy póki co zdażyło mi się zamawiać w tym sklepie - raz była to paczka 'prawie wszystko' a raz 'oho, paru pierdół zabrakło' - za każdym razem wszystko przebiegło na 5+, nic tylko pochwalić! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolf83 Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Sklep alepiwo jest jak pendolino. Wczoraj zamówiłem przesyłkę, otrzymałem ją na drugi dzień. Dziękuję Panie Piotrze za fachową obsługę. Jeszcze do Pana wrócę na kolejne zakupy Pozdrawiam. P.S. Teraz pozostaje mi tylko warzyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scovron Opublikowano 1 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 U mnie Alepiwo ma przede wszystkim duży plus za wysyłkę do paczkomatów - to jest nie tylko tania forma przesyłki, ale i bardzo wygodna, o ile ma się paczkomat niedaleko domu - ja mam akurat dwie sztuki w promieniu 1,5 kilometra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FurioSan Opublikowano 1 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 A ja pochwalę 'receptury' od alepiwo - czyli instrukcje. Napisane są w taki sposób, że nie sposób się pomylić i wszystko jest jasne nawet dla kogoś początkującego i nie dysponującego zaawansowanym sprzętem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s3bbar Opublikowano 1 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 A ja pochwalę 'receptury' od alepiwo - czyli instrukcje. Napisane są w taki sposób, że nie sposób się pomylić i wszystko jest jasne nawet dla kogoś początkującego i nie dysponującego zaawansowanym sprzętem. Potwierdzam. Dopiero 2 warki za mną z instrukcjami z innych sklepów. I jak zobaczyłem tę z alepiwo to szczęka mnie opadła. Da się? Da się! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
watson Opublikowano 6 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 Ja również pochwalę sklep Alepiwo.pl. Dopiero 4 zamówienia dla mnie zrealizowali, ale wszystko na najwyższym poziomie. Pakowanie towaru to pełen profesjonalizm, nawet jakby paczka stała na deszczu to i tak towar byłby bezpieczny. Polecam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quraqus Opublikowano 11 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2014 Dziękuję wszystkim za pochlebne komentarze Chciałem poinformować że 17-05-2014 (sobota) będzie możliwość odbioru zamówień w "Sklepiku z Piwem" w Krakowie. Wszystkich zainteresowanych proszę o składanie zamówień do 16-05-2014 (czwartek) do godziny 18. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawcio_1977 Opublikowano 11 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2014 Kiedy będą na stanie drożdże Danstar Nottingham ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quraqus Opublikowano 12 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2014 Kiedy będą na stanie drożdże Danstar Nottingham ? Niestety w najbliższym czasie nie spodziewamy się dostawy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
untilek Opublikowano 13 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2014 A kiedy można się spodziewać pokryw do fermentatorów? Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quraqus Opublikowano 14 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 A kiedy można się spodziewać pokryw do fermentatorów? Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka Czekam na odpowiedź od producenta. Jak już będę wiedział kiedy się mogę ich spodziewać dam znać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi