Qbarus Opublikowano 6 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 No Piotr, piknie! Jeszcze płynne drożdże (wiem wiem, wszystko w swoim czasie) i nie będę już musiał posiłkować się innymi sklepami Zakupione dzisiaj płynne drożdże wystartowały w trzy godziny. Naprawdę świeżutkie, tylko brać !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiHuRa Opublikowano 6 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 Ano chyba przestanę już kupować drożdże po terminie. Ostatnio użyłem świeżej saszetki i drożdże ruszyły bez startera z kopyta po 5h a teraz będę miał dostęp bezpośrednio do źródełka bez "ryzyka transportowego". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz_CH Opublikowano 6 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 Płynne już ma Piotr??? Zaraz zobaczę co on tam przywiózł hehehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quraqus Opublikowano 8 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2013 (edytowane) Tak jak już wspomnieli koledzy we wcześniejszych postach oferta Alepiwo została poszerzona o drożdże płynne Wyeast`a. Postaram się wprowadzić szczepy lagerowe na początku października. Edytowane 8 Września 2013 przez quraqus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quraqus Opublikowano 10 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 Wprowadziliśmy do sklepu nowe słody produkowane przez IREKS (Niemcy). W ofercie słody podstawowe, pszeniczne, karmelowe (min. bardzo jasny karmel 3-4 ECB) specjalne (zakwaszający, melanoidynowy), palone. Zapraszam do zapoznania się z ofertą. Sukcesywnie będą się też pojawiać granulaty chmielu z nowych zbiorów, na dzień dzisiejszy do oferty dołączyły Galaxy i Summer (Tasmania). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz_CH Opublikowano 10 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 Fajnie, że podzieliłeś słody wg producenta Pastaga 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarzyn_waleczny Opublikowano 10 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 (edytowane) Kurde, drożdże płynne w ofercie pojawiły się tuż po moich zakupach... Znowu ktoś będzie musiał lecieć do Paczkomatu Podział słodów wg producentów to znaczne ułatwienie. Edytowane 10 Września 2013 przez Jarzyn_waleczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wajcha Opublikowano 10 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 Jeszcze tylko parę odmian chmieli i oferta będzie prawie kompletna:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panta_rei Opublikowano 10 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 Ale w ucho powinniście dostać ;-) Maila dostałem z informacją, nie tylko ja... a w nim ani jednego linka, samemu trzeba szukać w sklepie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quraqus Opublikowano 11 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2013 No tak przyznaję linków nie zamieściłem, poprawię się w przyszłości, przepraszam. Co do chmielu to dzisiaj pojawiły się w ofercie Willamette i Summit. Do końca października mam zamiar sukcesywnie poszerzać ofertę chmieli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepek84 Opublikowano 11 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2013 Będziesz w ten weekend w Krakowie ? Jeśli tak to jest szansa na jakieś zamówienie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quraqus Opublikowano 11 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2013 Niestety nie uda mi się przyjechać w najbliższy weekend, ale jak tylko będę znał datę wyjazdu do Krakowa (będzie to jeszcze we wrześniu) nie omieszkam o tym wcześniej zawiadomić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quraqus Opublikowano 13 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Września 2013 Słód pilzneński z Bruntala w nowej trochę niższej cenie. Zapraszam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarzyn_waleczny Opublikowano 17 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2013 (edytowane) A co z paskamiu do pomiaru pH wydawało mi się że były. Skończyły się czy już mam zwidy? Edytowane 17 Września 2013 przez Jarzyn_waleczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiHuRa Opublikowano 17 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2013 Chyba nie było ale też bym w sumie kupił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quraqus Opublikowano 18 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Września 2013 Wybieram się do Krakowa w dniach 26-27 wrzesień, mogę jak zwykle dostarczyć zamówienia do "Sklepiku z piwem" na os. Teatralnym 28, Mam prośbę, żeby ewentualne zamówienie złożyć tak do południa 25 września, w komentarzu do zamówienia napiszcie że odbiór osobisty w "Sklepiku" lub proszę o info na PW. A co do pasków do pomiaru pH to będą mam nadzieję że w przyszłym tygodniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dhanab Opublikowano 8 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 (edytowane) Kiedy będą dostępne wiadra bez kranika? Edit: Ooo są Edytowane 9 Października 2013 przez dhanab Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwl Opublikowano 9 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2013 a pokrywki do wiader 33l ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quraqus Opublikowano 10 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 Pokrywy do wiader powinny pojawić się pod koniec miesiąca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
feder Opublikowano 10 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 JEst szansa na powrót przezroczystych pokryw? Muszę Was pochwalić za ekspresową realizację mojego zamówienia z fermentorami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panta_rei Opublikowano 10 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 A ja pochwalę jutro, jak słody dojadą ;-) zapomniałem cholera poprosić o nalepki ze skalą a mam ze 6 fermentorów z pomarszczonymi skalami... Następną razą, jak nie zapomnę oczywiście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goral89 Opublikowano 10 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 A ja bym poprosił o odpisanie na e-mail, który wysłałem do Was w poniedziałek. Tak przy okazji jaka skale maja termometry samoprzylepne ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panta_rei Opublikowano 11 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2013 No to chwalę, zgodnie z obietnicą ;-) Paczka doszła, towar OK, jak zawsze. Wcześniej kilka razy prosiłem o drobniejsze śrutowanie (jak dla siebie) i też muszę pochwalić, że na prawdę było wybornie ześrutowanie, teraz już mam Zelmera ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quraqus Opublikowano 11 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2013 (edytowane) Przepraszam za opóźnienia w korespondencji, ale w weekend nadrobię zaległości. Termometry ciekłokrystaliczne samoprzylepne mają zakres od 16-30C Co do pokryw przeźroczystych to postaram się zamówić Przy okazji oferta sklepu została poszerzona o płynne drożdże lagerowe Wyeasta. Edytowane 11 Października 2013 przez quraqus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem0 Opublikowano 21 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 Kiedy będzie można odebrać "towar" ;-) w Krakowie?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi