bubuś Opublikowano 25 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2012 Dzią mamy swoje święto :beer: i piękną pogodę do świętowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skybert Opublikowano 25 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2012 każdy powód aby się napić jest dobry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sojer Opublikowano 25 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2012 To ja uczciłem dzień piwowara butelkowaniem do 3 w nocy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgoda Opublikowano 25 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2012 Ja będę świętował warząc, ale nie pijąc. W nocy będę robił za taksówkarza... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bimbelt Opublikowano 25 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2012 My robimy w Szczecinie warsztaty. Idealna data na spotkanie aktualnych i przyszłych piwowarów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spotter Opublikowano 25 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2012 (edytowane) A ja wieczorem się napiję piwa Warzę jutro Edytowane 25 Maja 2012 przez Spotter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swiaderny Opublikowano 25 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2012 No to Wasze i nasze zdrowie Piwowarki i Piwowarzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karczmarz Opublikowano 25 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2012 Ja nie powarzę ani nie wypije Ale wszystkim życzę udanych wareczek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pinio113 Opublikowano 25 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2012 Dzisiaj piwowarzy mają swoje święto Przy tej okazji warto posprawdzać oferty w sklepach, np. browamator ma zestawy surowców na bazie słodów ( może coś jeszcze ) o 20% tańsze. http://www.browamato...&sortuj=#183249 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiuzeb Opublikowano 25 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2012 Dziś festyn, więc wypiję parę swoich piwek a jutro uczczę warką nr. 40 Z okazji dnia piwowara skuszę się na raciborskie lane. mam nadzieję, że dam radę wypić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacenty Opublikowano 25 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2012 (edytowane) Praca, praca, praca i bym przegapił. Z tej okazji kocioł odpalam zaraz. Edytowane 25 Maja 2012 przez Jacenty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacenty Opublikowano 25 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2012 (edytowane) Witek z Belgii się zaciera, a ja popijam IPA z mojego nowego nabytku, kufla z przykrywką od Braci Kapucynów. Owadów co prawda latających jak na lekarstwo, ale przykrywka odlewana prezentuje się atrakcyjnie. Teraz czuję, że mam święto Edytowane 25 Maja 2012 przez Jacenty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bubuś Opublikowano 25 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2012 Wreszcie mażemy poświętować. Dziś wypijemy parę buteleczek 2,5 letniego portera bałtyckiego. Trunek godny święta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kajtek99 Opublikowano 25 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2012 A ja zacznę oblewać TO piękne święto dopiero od 22.........przed TV przy meczyku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Undeath Opublikowano 25 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2012 Dzisiaj zakupy w drink hali na meczyk kilka czechów kupiłem a na zakończenie porterka łódzkiego Wszystkim pomyślnych warzeń i smacznego piwka życzę!! Biniu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shayboos Opublikowano 25 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2012 A ja dziś dzień piwowara świętowałem ..... naprawiając z bratem na ogródku ujęcie wody... ale wypiłem przy tym Amerikan Lagiera od Pierona warka nr240, a do meczyku wypiję sobie ostatnią buteleczkę mojego marcowego z marca 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crocco Opublikowano 26 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2012 A ja przegapiłem i jest mi wstyd.Ale organizm coś podpowiadał bo domagał się czegoś specjalnego i poszedł ze smakiem Porter grudniowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarkom73 Opublikowano 26 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2012 (edytowane) No ja wlasnie warze Witbiera Edytowane 28 Maja 2012 przez jarkom73 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crocco Opublikowano 27 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2012 Ile ma kilogramów? Gabe 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarkom73 Opublikowano 28 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2012 Sorki faktycznie gafa uwarzylem wita u mnie wszystkie warki mam w przedziale od 20 do 27 litrow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Undeath Opublikowano 25 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 Dzisiaj mamy znowu swoje święto i jak co roku wypada mecz finałowy ligi mistrzów Więc dzisiaj, żeby uczcić dzień piwowara wypiję Milk Stouta dokładne sprzed roku i 26 dni potem mam 3 letniego Portera znajomego, a na koniec sprawdzę swojego czy już jest dobry mój Porterek. Po meczu impreza więc trzeba opróżnić kega z Pszenicą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
małe piwo Opublikowano 25 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 wszystkie najlepszego dla piwowarów ja ten dzień świętuję rozlewem swojego black ipa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszcz007 Opublikowano 25 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 no to poświstujmy wszystkim życzę udanych warek. p.s. black ipa Strasznie kłuje w oczy ten oksymoron, nie lepiej to nazwać CDA? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shayboos Opublikowano 25 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 India Dark Ale i tyle ode mnie .... A co do tematu to dziś otworzę ostatnią butelkę Bittera... Wszystkiego nam najlepszego ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregroc Opublikowano 25 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 Samych udanych warek życzę wszystkim znajomym i nieznajomym piworobom, nasze zdrowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi