zgoda Opublikowano 28 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2012 Jutro mam 2 rozmowy o pracę, obie firmy w Berlinie, obie chętne mnie zatrudnić i obie poważne. Denerwuję się jak nigdy do tej pory, bo pierwszy raz będę miał test sprawdzający przez internet. Nie powinienem tak przeżywać, bo mam wyjście awaryjne w Polsce, ale nigdy jeszcze nie przechodziłem rekrutacji po niemiecku. Nadchodzi czas zmian i chyba łatwiej by mi było, gdybym miał w zanadrzu jakieś dodatkowe życie. elroy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sojer Opublikowano 28 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2012 A Konopnicka kiedyś pisała... Powodzenia korek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 28 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2012 No to trzymam kciuki ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crocco Opublikowano 28 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2012 Powodzenia.Wybierz taką ,która nie zabije w tobie smaku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Faszysta Rasista Homofob Opublikowano 28 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2012 (edytowane) Witaj w klubie. Ja też mam jutro rozmowę o prace, ale przez telefon, a dokładnie telekonferencję. Edytowane 28 Maja 2012 przez jake Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawon Opublikowano 28 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2012 dobrze będzie,jak to mawiają nie taki diabeł straszny jak mu dasz w łapę swoją drogą jak dostaniesz tą w berlinie komu będziesz kibicował w czasie Euro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 28 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2012 No ja mam nadzieję, że zarobki niemieckie a praca zdalna z polski (choć w sumie, to nie wiem czy dobrze życzę) Tak czy inaczej, daj znać czy na piwo do Ciebie będzie trzeba jechać za granicę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaron Opublikowano 28 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2012 Berlinie Berlin powiadasz... w końcu będę miał wymówkę by wracać do Polski przez Berlin. Powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eslord Opublikowano 29 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2012 Kurde tez zmienilem prace i co ? i nie mam czasu warzyc piwa stoja niezabutelkowane, kegi pelne, ALE sie wyklarowaly jak lager ehhhh.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgoda Opublikowano 29 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2012 Heh, jak się okazuje w niektórych branżach w Niemczech problemem są moje studia na katolickiej uczelni (ATK, obecnie UKSW). Nazwali to "wymogiem neutralności światopoglądowej", ale jak dla mnie to jest zwykła dyskryminacja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacki Opublikowano 29 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2012 A zdradzisz w jakiej to branży im tak przeszkadza? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sojer Opublikowano 29 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2012 Nie będzie Niemiec pluł nam w twarz. Choroba. Co za germańce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgoda Opublikowano 29 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2012 A zdradzisz w jakiej to branży im tak przeszkadza? Serwis internetowy/mobilny agencji prasowej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karczmarz Opublikowano 29 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2012 Heh, jak się okazuje w niektórych branżach w Niemczech problemem są moje studia na katolickiej uczelni (ATK, obecnie UKSW). Nazwali to "wymogiem neutralności światopoglądowej", ale jak dla mnie to jest zwykła dyskryminacja. Jeszcze 15 lat temu Turas, który pobił niemca dostawał mandat za rozbój, a Niemiec, który pobił Turasa miał sprawę w sądzie i najczęściej wyrok w zawieszeniu, co skutecznie utrudniało mu życie przez następne 10 lat. Wieć wymóg "neutralności światopoglądowej" nieszczególnie mnie zaskoczył Powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaron Opublikowano 12 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2012 No moja kolej. Jutro będę się pocić przy 10 minutowej prezentacji o interfejsach w służbie zdrowia . Jest to końcowy element rekrutacji na nowe stanowisko. Plotki do mnie doszły, że zostały tylko 2 osoby na to stanowisko... obym pojutrze został tylko ja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy Opublikowano 12 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2012 (edytowane) No moja kolej. Jutro będę się pocić przy 10 minutowej prezentacji o interfejsach w służbie zdrowia . Jest to końcowy element rekrutacji na nowe stanowisko. Plotki do mnie doszły, że zostały tylko 2 osoby na to stanowisko... obym pojutrze został tylko ja Powodzenia życzę, 3mam kciuki. Edytowane 12 Listopada 2012 przez andy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaL Opublikowano 12 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2012 Powodzenia! Będzie dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 12 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2012 Trzymam kciuki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirogster Opublikowano 12 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2012 Miedzymordzia w sluzbie zdrowia? Oj znam pare, znam ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 12 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2012 Makaron, powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaron Opublikowano 12 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2012 Miedzymordzia w sluzbie zdrowia? Oj znam pare, znam ... No ja właśnie znam mało międzymordzi. Ale jutro będę przekonywał, że warto mnie nauczyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyvern Opublikowano 12 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2012 I obyś przekonał! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaron Opublikowano 14 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2012 No niestety tym razem sie nie udalo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaL Opublikowano 14 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2012 Widocznie jest Ci pisane coś lepszego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaron Opublikowano 14 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2012 Widocznie jest Ci pisane coś lepszego Byli sprawiedliwi, prace dostal koles z wiekszym doswiadczeniem, a mi zasugerowali, ze gdzie bym pasowal bardziej i bym staral sie tam dostac. Wiec mimo porazki, sporo sie dowiedzialem i nauczylem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi