lukasz1202 Opublikowano 30 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2014 Nie ma problemu Mi zawsze jest miło spróbować czegoś nowego a w ostatnie upały rozsmakowałem się w Weizenach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamot1 Opublikowano 31 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2014 Rozumiem, że dzisiaj spotykamy się w ogródku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz1202 Opublikowano 31 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2014 Podobno zaklepana jest piwnica Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Warmiński MISIEK Opublikowano 31 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2014 Szkoda, że nie mogłem dzisiaj dotrzeć. Dajcie znać co tam ciekawego się działo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panta_rei Opublikowano 1 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 Nooo, śpiochy jak zwykle nic nie piszą :-/ Było jak zwykle do bani ;-) Dziękuję za miłe spotkanie, cztery piwka do degustacji przywiozłem i mam zamiar je zniszczyć za pomocą paszczy. Paweł, odnalazłem recenzję i dziękuję za pełny opis. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz1202 Opublikowano 1 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 Wesoło było no i mieliśmy najlepsze miejsca - na tarasie przed lokalem. Słoneczko świeciło prosto na nas ;] Piwka też dobre, pomysłów też było co nie miara Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dino Opublikowano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 Moim zdaniem jedno z lepszych spotkań. Piwa były dobre i bardzo dobre (tylko darmowy Rowing Jack był nie do wypicia:). Teraz czas przejść do konkretów. Kiedy następne spotkanie w SW? Mi pasuje 28.06? (21.06 - Żywiec, 14.06 - Festiwal sera w Lidzbarku Warmińskim - będę tam warzył i polewał piwo). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panta_rei Opublikowano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 O! Może z szanowną małążonką się wybiorę na ten festiwal ;-) W czwartek wybieram się do Godziszewa, ktoś z grupy olsztyńskiej czegoś potrzebuje? Biorę worek pilsa i chyba nic więcej, więc moce transportowe są. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panta_rei Opublikowano 5 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2014 Łukasz... właśnie niszczę, za pomocą paszczy, Twoje CDA. Super piwo ;-) Troszkę dla mnie zbyt zalegająca goryczka, ale jest super. Wysłałeś do Żywca? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz1202 Opublikowano 6 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2014 Sławku, ja Ci dawałem pilsa oraz stouta a ten drugi nie ma na pewno aromatu takiego jak powinno mieć CDA Wiem że Daniel warzył CDA, pewnie wypiłeś to od niego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panta_rei Opublikowano 6 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2014 Aaaaaa, to w takim razie Daniela ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bubabu Opublikowano 9 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 W czwartek wybieram się do Godziszewa, ktoś z grupy olsztyńskiej czegoś potrzebuje? Biorę worek pilsa i chyba nic więcej, więc moce transportowe są. jak tam z cenami w tym roku u pana Eugeniusza? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panta_rei Opublikowano 9 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 Pilsa dostałem za 3,2 a karmel 3,5... no, ale dwa piwka mnie to kosztowało ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bubabu Opublikowano 10 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2014 I pszenica 3,5 bo panie ziarno zdrożało... Czy ktoś z szanownych kolegów zamieścił ogłoszenie na tablicy dot. słodów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bubabu Opublikowano 12 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 jeśli ktoś z kolegów byłby chętny na gęstwę Wyeast 1203 Burton IPA Blend, pierwsze pokolenie, warka 12,5 blg, to proszę o kontakt w okolicach przyszłego piątku pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panta_rei Opublikowano 12 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 Nie będzie kiedy odebrać :-/ Szanowna redakcja nic nie dyskutuje o wyjeździe do Żywca? Cały czas mam dwa wolne miejsca, koszt 150 wte i nazad ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dino Opublikowano 13 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 Ja tam jadę. Ale swoim autem. Mam już komplet (4 albo 5 osób). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panta_rei Opublikowano 13 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 Cały czas mam dwa wolne miejsca, koszt 150 wte i nazad ;-) Ale policzyłem nieelegancko... zamknie się w stówce w dwie strony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamot1 Opublikowano 13 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 To Wy tam chyba jakieś tanie paliwo musicie mieć To może ja Cię jako szofera zatrudnię i będziesz mi wycieczki woził po okolicy Kurde, jak chciałbym pojechać z Wami, ale praca i inne obowiązki nie pozwalają ehhh..... p.s. Chyba wyleczyłem się z kataru, więc będę niedługo testował Wasze piwka i porobię metryczki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmczarny Opublikowano 13 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 Sławku, a którego byś miał zamiar jechać? Bo kurcze... kusi Tylko nie wiem jeszcze do końca jak z robotą... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panta_rei Opublikowano 13 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 Mam zamiar jechać w czwartek i wracać w niedzielę, tak, żeby na spokojnie jechać. Artur, ja na gazie jeżdżę ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dino Opublikowano 16 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 Spotkanie w Starej Warszawskiej 28go o 18:00? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B-BACK Opublikowano 16 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 Czy ktoś widział na forum post opisujący jak ktoś robił samodzielnie garnek do warzenia? Bo zastanawiam się czy nie spróbować. Chciałem wyciąć dno na laserze z blachy 3-4mm z arkusza blachy 1-1,5mm wywinąć walec na ściany zespawać to do kupy dodać jakieś uchwyt i tyle. Oczywiście materiał to nierdzewka AISI 304. Jak widzieliście jakiś post to podeślijcie linka może ktoś kto to robił ma jakieś dobre rady po co powielać czyjeś błędy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panta_rei Opublikowano 16 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 Jak masz darmowy materiał to może i byłby jakiś sens, samo spawanie może kosztować 1,5 zł/cm. Jako spawacz, sensu w całej zabawie nie widzę ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B-BACK Opublikowano 16 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 koledzy w robocie pospawają mi to za free Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi