anteks Opublikowano 4 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 Dostaną, ale jeśli paczka zaginęła lub dotarła uszkodzona to po ptokach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 4 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 Anteks, teraz poczta Cię wyeliminowała? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 4 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 Anteks, teraz poczta Cię wyeliminowała? Broń Boże!! Wysłałem kurierem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szop007 Opublikowano 4 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 Sprawdź losy przesyłki na stronie firmy kurierskiej, wpisując nr listu przewozowego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 4 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 (edytowane) Sprawdź losy przesyłki na stronie firmy kurierskiej, wpisując nr listu przewozowego. Wg firmy kurierskiej dotarła tydzień temu Edytowane 4 Września 2012 przez anteks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skitof Opublikowano 4 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 Sprawdź losy przesyłki na stronie firmy kurierskiej, wpisując nr listu przewozowego. Wg firmy kurierskiej dotarła tydzień temu Dostałeś potwierdzenie z Piwiarni Żywieckiej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 4 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 Sprawdź losy przesyłki na stronie firmy kurierskiej, wpisując nr listu przewozowego. Wg firmy kurierskiej dotarła tydzień temu Dostałeś potwierdzenie z Piwiarni Żywieckiej? Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skitof Opublikowano 4 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 Sprawdź losy przesyłki na stronie firmy kurierskiej, wpisując nr listu przewozowego. Wg firmy kurierskiej dotarła tydzień temu Dostałeś potwierdzenie z Piwiarni Żywieckiej? Nie Ja mam informację, że mail potwierdzający został do ciebie wysłany. Sprawdzę to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amap Opublikowano 4 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 spisek, jak nic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 4 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 Widzisz Anteks, trzeba było fikać w czerwcu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Giziu Opublikowano 4 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 Ja też jeszcze nie dostałem maila Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaL Opublikowano 4 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 Ja też nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ijon Opublikowano 4 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 I ja nie dostałem. Czy czas się zacząć martwić... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 4 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 A już myślałem że to tylko ja zostałem wyróżniony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skitof Opublikowano 5 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 Pełna lista startowa znajduje się na głównej stronie PSPD. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 6 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 A z ciekawości, kto zasiada w Jury? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skitof Opublikowano 6 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 A z ciekawości, kto zasiada w Jury? Jury tworzą: Darek Doroszkiewicz (darko), Czesław Dziełak (dagome), Tomek Kopyra (kopyr), Jacek Materski (hasintus), Piotr Wypych (coder) i ja jako przewodniczący jury. Jutro eliminacje. W sobotę runda finałowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 6 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 Startujemy jutro o 15.00 czy ktoś jeszcze będzie w Cieszynie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 6 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 Ja w sobotę od 11:00 gdzieś. Nocuje ktoś w Gambicie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maaciej6 Opublikowano 6 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 Startujemy jutro o 15.00 czy ktoś jeszcze będzie w Cieszynie? Tak, ja chyba się zjawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaL Opublikowano 6 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 Ja w sobotę od 11:00 gdzieś. Nocuje ktoś w Gambicie ? Ja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 6 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 A ja nie nocuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skybert Opublikowano 7 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 My startujemy o 13.00, i też nocujemy w Gambicie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coder Opublikowano 7 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 Jeżeli ktoś chce zostawić piwa do oceny, może zostawić opisane butelki na stoisku PSPD, zabiorę, ocenię i opublikuję. Jeżeli ktoś chce pogadać o otwieraniu browaru, warzeniu czy czymkolwiek, będę się kręcił w okolicach stoiska PSPD, a na pewno postaram się tam być w godz. 16-17. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo333 Opublikowano 7 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 Jak najlepiej dojechać do Cieszyna i z niego wrócić tego samego dnia bez samochodu? Kierunek Górny Śląsk lub Opolszczyzna. Z tego co widzę, to z pociągami krucho, PKS też marnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi