Pogonowiak Opublikowano 31 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2012 (edytowane) Witam serdecznie!!!Mam na imię Andrzej i pochodzę z Lubelszczyzny,obecnie mieszkam w WarszawiePomysł na robienie własnego piwa pojawił się rok temu, kiedy spróbowałem piwka z browaru naszego kolegi z forum. Ten smak Pamiętam do dziś . Tak więc czas zacząć przygodę z warzeniem oraz bojkotowanie wielkich koncernów piwowarskich przez moja skromną osobę .Zaczynam od zera, ale mam ogromne chęci i szybko się uczę, oraz wiem że z Waszą pomocą mogę wszystko.Sprzętu jeszcze nie mam, ale może coś na dniach uda mi się załatwić. W składaniu mojego własnego browarku może pomoże mi mój malutki warsztacik ślusarski na własne potrzeby no i moje skromne umiejętności .Pozdrawiam!!!Pogonowiak Edytowane 18 Lutego 2017 przez Pogonowiak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Samael Opublikowano 31 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2012 Witaj na forum i udanych warek zycze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 31 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2012 Niech moc będzie z Tobą Powodzenia w warzeniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 31 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2012 Udanej zabawy i świetnych warek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcpol1 Opublikowano 31 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2012 Witam w gronie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilo Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Witamy kolegę! Ps. Pogonów leży ok 100km od Siedlec, więc może kiedyś się na swoje piwko umówimy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olgierd Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Witam i samych udanych warek życze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pogonowiak Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Dziękuje koledzy za gorące przywitanie !!! PS Kamilo na pewno będziemy mieli okazje napić się . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaL Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Koleżanka też Cię wita serdecznie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilo Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2012 No właśnie na to liczę. Jak będziesz w okolicy daj znać. Sam jestem po pierwszej warce coś ala Kolsch, jutro druga chyba będzie Witbier. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pogonowiak Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Przepraszam za pominięcie płci pięknej!!!(mam nadzieje że nasze drogie koleżanki mi wybaczą) Dziękuję wszystkim za gorące przywitanie, a w szczególności naszym koleżankom !!! Pozdrawiam !!! Pogonowiak PS dziękuje AgaL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi