Jacenty Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2012 I wszystko jasne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crocco Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olgierd Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2012 a ja do pracy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Samael Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Oj to bedzie sie dzialo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z_bychu Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Nie wiem co zrobić w ten dzień - uwarzyć świeże piwo czy stare wypić ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Nie wiem co zrobić w ten dzień - uwarzyć świeże piwo czy stare wypić ?? Masz świętować, nie pracować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacenty Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Masz świętować, nie pracować. A dla mnie warzenie piwa to najlepsze świętowanie. Zwłaszcza, że połączone z degustacją jest zawsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcpol1 Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Z okazji Jego święta zabutelkuję je jutro uroczyście i z namaszczeniem :beer: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z_bychu Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2012 No to Wszystkiego Najlepszego z okazji Święta. :beer: Życzę Wszystkim i sobie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korko_czong Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Ja już świętuje Wszystkiego najlepszego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2012 http://vod.onet.pl/food-tech-sekrety-kuchni,food-tech-sekrety-kuchni-stadionowe-przysmaki,41861,0,41732,odcinek.html# Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stachu68 Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2012 No właśnie, jak świętować to nie przy warzeniu ale pijąc Zatem najlepszego i smakowitego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeDy_beer Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2012 (edytowane) eee, i warzyć i degustować można. Najlepsego piwowary Edytowane 5 Sierpnia 2012 przez TeDy_beer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2012 A ja świętuję podwójnie. Moja Wnuczka zrobiła mi prezent i przyszła dziasiaj na świat. Wszystkim piwowarom najlepsze pozdrowienia od Madzi.(3300gram/54cm) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LJajecznica Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Gratulacje, taka informacja nieco przyćmiła tytułowy dzień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2012 A ja świętuję podwójnie. Moja Wnuczka zrobiła mi prezent i przyszła dziasiaj na świat. Wszystkim piwowarom najlepsze pozdrowienia od Madzi.(3300gram/54cm) Janek to nie może być przypadek. Gratulacje dla babci i dziadka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcpol1 Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2012 A ja nie butelkuję tak jak sobie obiecałem ... moje wbeki się trochę ociągają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2012 A ja świętuję podwójnie. Moja Wnuczka zrobiła mi prezent i przyszła dziasiaj na świat. Wszystkim piwowarom najlepsze pozdrowienia od Madzi.(3300gram/54cm) Janek to nie może być przypadek. Gratulacje dla babci i dziadka Raczej dla Babci i jej męża Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Raczej dla Babci i jej męża A to już jakieś wiejskie zabobony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2012 A tak w ogóle to w tamtym roku było to święto, czy się właśnie aktualnie objawiło ps: Janek - gratulacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo333 Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2012 A tak w ogóle to w tamtym roku było to święto, czy się właśnie aktualnie objawiło To taka nowa świecka tradycja Gratuluję wnuczki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z_bychu Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Janku gratulacje wnuczki. :beer: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lusterko87 Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Ja wczorajsze święto uczciłem Witem z Browaru Pinta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacenty Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2012 A tak w ogóle to w tamtym roku było to święto, czy się właśnie aktualnie objawiło Międzynarodowy Dzień Piwa to inicjatywa powołana w roku 2007 przez Jesse Avshalomova, Evana Hamiltona, Aarona Araki, Richarda Hernandeza, Tylera Burtona i Rylanda Hale'a, a zainaugurowana pierwszymi obchodami w roku 2008. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcpol1 Opublikowano 25 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 To jak to jest z tym dniem piwowara???? Niektóre źródła podają, że przypada na dzisiaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi