HubertK Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Witam witam, piwo.org czytam już od zimy i wtedy zamówiłem sztobry chmielu Marynka. Lubię roślinki to zamówiłem ich aż 24 ,) Pięknie obrosły mi teren wokół domu i już się ładne szyszki tworzą ;-) Nadszedł czas na kolejny etap mojego planu, w ciągu najbliższych dni postaram się dobrać z pomocą forumowiczów i informacji tutaj zawartych odpowiedni sprzęt do warzenia piwa. Prawdopodobnie rozpocznę od zestawu, ale nie planuję używać tylko brewkitów. Kończę się witać i zabieram się za dalsze czytanie. Miłego ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgoda Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2012 No to witaj i powodzenia z pierwszą warką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiHuRa Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Witaj, najlepiej od razu zaczynaj zacierać, powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swiaderny Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Cześć! No nareszcie ktoś w bliższej okolicy Zacieraj jak najszybciej! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilo Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Witamy! Powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Samael Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Witaj i udanych warek zycze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Witaj na forum i sukcesów w piwowarstwie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo333 Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Witam na forum Mało kto chyba zaczyna przygodę z piwowarstwem od wychodowania własnego chmielu i to chyba w większej ilości. Powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szwed Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Witam i pozdrawiam z Rydułtów. Niezły start własna plantacja chmielu szacun Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi