Nachtigall Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Witam ! Mam na imię Maciek i wreszcie mam okazję zająć się własnym warzeniem piwa. Dotychczas warunki mieszkaniowe na to nie pozwalały ale po przeprowadzce wreszcie mogłem zacząć. Przyjaciele zafundowali mi zestaw startowy (dwie warki z puszek już gotowe) ale na degustację przyjdzie mi trochę poczekać... Niech dojrzeje... Mieszkam w Chorzowie. Z lektury forum wiem, że Śląsk ma silną obsadę. W razie problemów będę wołał o pomoc. Na porady jestem zbyt zielony... Pozdrawiam wszystkich! Maciek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Afghan Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Witam. Życzę sukcesów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Witaj na forum i powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasanga Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Witam i powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shayboos Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Witaj! Śląsk jest mocny ! Powodzenia w warzeniu - przechodź jak najszybciej na zacieranie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilo Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Witamy! Powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Witam krajana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bastisz Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2012 (edytowane) Witam! jestem tutaj nowym więc się przedstawię mam na imię Janek mieszkam koło Będzina i nareszcie zaczołem przygodę w sobotę uwarzyłem pierwszą warkę Weizena jak narazie wszystko przebiega pomyślnie. Pozdrawiam Edytowane 15 Sierpnia 2012 przez bastisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pogonowiak Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Witam Nachtigall!!! Życzę wszystkiego najlepszego w warzelnictwie !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Witam! jestem tutaj nowym więc się przedstawię mam na imię Janek mieszkam koło Będzina i nareszcie zaczołem przygodę w sobotę uwarzyłem pierwszą warkę Weizena jak narazie wszystko przebiega pomyślnie. Pozdrawiam Witaj i udanych warek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marbelka Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2012 (edytowane) Witom ziomali śląsk i zagłębie w jednym poście-to sie chwoli Edytowane 15 Sierpnia 2012 przez marbelka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateos Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Witam! jestem tutaj nowym więc się przedstawię mam na imię Janek mieszkam koło Będzina... Witam sąsiada z za miedzy . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szwed Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Witam i pozdrawiam nowych forumowiczów ze Śląska jak i z Zagłębia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Witam i powodzenia życze. no i do zobaczenia ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyncio Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Serdeczne pozdrowienia znad samego morza Samych udanych warek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi