tieroo Opublikowano 26 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 (edytowane) Ważne informacje organizacyjne. Zapraszam wszystkich na spotkanie piwowarów, piwoszy i wszystkich lubiących dobre towarzystwo i piwo. konkurs rozpoczyna się o 12, ale wszystkich na spotkanie przy piwie zapraszamy na 15. Czeka Was sporo atrakcji: - Co najmniej 3 premiery piw. - Z kranu poleje się również piwo z Chabrowego Wzgórza. - Wśród gości spotkać będzie można postacie z AleBrowaru, Artezana, Pracowni Piwa, ekipę Strefy Piwa, Hombrewing.pl , czterech Grand Champion - ów pod jednym dachem ! a to i pewnie nie koniec gości !!!! - Można przynieść swoje piwo ( w rozsądnej ilości, czyli nie za dużo ) można poprosić sędziów o ocenę lub zostawić im do późniejszej oceny. O 17 ogłoszenie wyników konkursu, dla obecnych wręczenie nagród. Zapraszam Tomek Edytowane 26 Listopada 2012 przez tieroo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogi Opublikowano 27 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 (edytowane) Zawartość chwilowo niedostępna opublikujcie tutaj albo na mail'a. Edytowane 27 Listopada 2012 przez Bogi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogi Opublikowano 28 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 (edytowane) Ważny komunikat. W poniedziałek zostanie zweryfikowana lista piw i piwowrów. Zostanie opublikowana lub dostaniecie maile. Gdyby coś nie doszło bedziecie mieli 4 dni na dosłanie piw. Pozdrawiam Tomek Czy można się ustosunkować do tego? Mamy już środę, a tu ani mail'a, ani listy i nie wiadomo czy wysyłać jeszcze raz czy nie-gdyby rzeczywiście nie dotarła paczka? Edytowane 28 Listopada 2012 przez Bogi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yanek Opublikowano 28 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 Bogi widzę że, Twoje specjalne doszło i rozpakowane było w poniedziałek o 20:37. Przynajmniej tak wynika z komentarza na FB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogi Opublikowano 28 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 To się bardzo cieszę, ja FB nie mam, więc nie mogę tego stwierdzić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tieroo Opublikowano 28 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 (edytowane) tumek_pl - Specjalne gizu - milk stout ronin - milk stout - IPA Tomasz Cz. - milk stout - IPA vettis - milk stout - IPA andy - IPA bogi - Specjalne kwl - milk stout skybert - Specjalne - milk stout olo333 - milk stout - nagroda specjalna za pakowanie, jak będziesz osobiście masz u mnie piwo w połowie rozpakowywania pierwszego piwa chciałem zrezygnować ;-) stasiek - IPA remor76 - milk stout rafael - Specjalne - IPA antonio3 - IPA sarenka i arczi - Specjalne zjBartek - IPA Wena - IPA pieron - Specjalne - IPA - milkstout coder - IPA, no i teraz co mam myśleć, zawodowcy mierzą się z amatorami ;-) art200 - IPA Szuwar 71 - milk stout HitRunError - Specjalne - Nazwa piwa genialna "Magiczny Eliksir św. Mikołaja" gdybyś akurat był na konkursie też masz piwo u mnie rysmis - Specjalne 200 - Specjalne - milk stout SziSzi - IPA - milk stout kuli - milk stout rosek - Specjalne baradnor - Specjalne kantor - Spcjalne - IPA - sweet stout Kłajpania Piwna - milk stout mero - Specjalne - IPA agal - Spcjalne - IPA - sweet stout yanek - Spcjalne - IPA - sweet stout malymiki - Specjalne Edytowane 28 Listopada 2012 przez tieroo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 28 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 Jeju, ale tych IPA się nazbierało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stasiek Opublikowano 28 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 Jeju, ale tych IPA się nazbierało. Tak... też mi się sporo wydało. Ale po policzeniu wyszło mi że jest tyle samo ile Milk stouta i o jeden więcej niż Specjalnego. Więc praktycznie jest to samo we wszystkich kategoriach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 28 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 JACEK - to będziemy walczyć. Chciaż bardziej będą walczyć sędziowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tieroo Opublikowano 28 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 (edytowane) Do tej listy dojedzie jeszcze parę piw, są w drodze po przygodach jakie miały przed zamknięciem terminu. W sobotę o 16 rozpoczynają się eliminacje. Zaczynamy od IPA, następie milk, na sam koniec zostawiamy Świąteczne. Powodzenia ! Edytowane 28 Listopada 2012 przez tieroo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo333 Opublikowano 29 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2012 (edytowane) Będą potwierdzenia wpłaty? Bo szczerze mówiąc, dopiero wczoraj wieczorem przypomniałem sobie, że chyba coś jeszcze miałem zrobić Edytowane 29 Listopada 2012 przez olo333 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 29 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2012 Będą potwierdzenia wpłaty? Bo szczerze mówiąc, dopiero wczoraj wieczorem przypomniałem sobie, że chyba coś jeszcze miałem zrobić Ja też zapomniałem-dzięki za przypomnienie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tieroo Opublikowano 29 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2012 Dyskwalifikacji z tego powodu nie przewiduję. Ale będę weryfikował konto w sobotę. anteks 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tieroo Opublikowano 29 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2012 (edytowane) Mam prośbę. Czy mogłyby się odezwać, wpisać na forum, osoby które są na liście startowej i zamierzają być spotkaniu po konkursie i w momencie wręczania nagród ? Edytowane 29 Listopada 2012 przez tieroo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rosek Opublikowano 29 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2012 Będę Wysyłane z mojego GT-I9001 za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kantor Opublikowano 29 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2012 (edytowane) Też będę. Edytowane 29 Listopada 2012 przez kantor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 30 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 (edytowane) Dyskwalifikacji z tego powodu nie przewiduję. Ale będę weryfikował konto w sobotę. Normalne podejście do naszego hobby Edytowane 7 Grudnia 2012 przez anteks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baradnor Opublikowano 30 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 Mnie też się spodziewajcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yanek Opublikowano 30 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 Ja też się wybieram. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tieroo Opublikowano 1 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 Dziękuje wszystkim którzy nadesłali piwa. A eliminacje zaczynamy za 30 minut. Przygotowanie zakończone. Piwa zakodowane, schłodzone czekają na jurorów. Szkło umyte wysuszone. Na podsumowanie i statystyki zapraszam na stronę konkursu. http://www.4stronypiwa.pl/index.php/2012/12/ii-mpkd-eliminacje/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 1 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 No to będzie przesiew. Smacznego życzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio Opublikowano 1 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 są już jakieś nowe wieści? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tieroo Opublikowano 1 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 Ciekawe wyniki, Moją opinią, natrudniejszym stylem dla uczestników była IPA. Następnie stout. W kategori świąteczne jestem pod ogromnym wrażenim kratywności. Kardamon, cynamon, mięta, goździki, sok jabłkowy, gałka muszkatałowa, miodek, imbir i wiele innych. Oj bedzie trudne zadanie dla jurorów w finale. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kantor Opublikowano 2 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2012 Może zgodnie z ubiegłoroczną tradycją mogłaby być opublikowana lista finalistów przed konkursem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio Opublikowano 2 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2012 chętnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi