KosciaK Opublikowano 9 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2012 No to się spóźniłem... Cóż, jak coś to może następnym razem się uda i będę mógł się wtedy już czymś swoim pochwalić. Bo jak na razie to określenie się mianem "piwowar" to w moim wypadku jeszcze trochę na wyrost :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 10 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Października 2012 Przywozimy tylko wędzonki czy też inne experymenta? Fajny Lubczyk mi wyszedł ... Przywozić mozna wszystko, na pewno to zdegustujemy. A ten lubczyk to może podziała na niektórych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prusak Opublikowano 10 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2012 Mam jeszcze prawie Grandchampiona - rauchbocka z 12-tym miejscem w Żywcu to go wezmę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brunnenbraeu Opublikowano 10 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2012 prawie Grandchampiona - rauchbocka z 12-tym miejscem w Żywcu To jest herezja! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crocco Opublikowano 10 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2012 Moja wędzonka(inna niż miałem)dojrzała -też wezmę.Obawiam się ,że czas spotkania należało by wydłużyć aby wszystko zdegustować.Będzie nas więcej,więcej się przywiezie... Liczę też na chlyb z tustym-to był przebój! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jejski Opublikowano 10 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2012 A jo zrobia tuste po mojymu. Chlyb jes zarozki łobok to se skoczy i bydze fajer! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shayboos Opublikowano 10 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2012 O tak O tak !! Tłuste musi być !! W końcu w piątek bydzie impreza a bez mięsa do piwa to ciu..to. Ostatnio ten szmalczyk mnie wzmacniał psychicznie przed robotą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 10 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Października 2012 Aleście sie rozbestwiyli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prusak Opublikowano 11 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2012 (edytowane) Aleście sie rozbestwili. I kto to mówi?Do życia potrzeba piwa, kiełbasy i chleba Edytowane 11 Października 2012 przez prusak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 11 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2012 Przeca Wena o tustym nic nie pisze , yno o wuszcie. Tuste i chlyb Iza z Asamym wezną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 11 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2012 No to mamy listę rezerwową. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crocco Opublikowano 11 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2012 Myśla,że uwzglyndnisz na tej liście kolegę Zorro-fajny gość i dobrze warzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 11 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2012 Myśla,że uwzglyndnisz na tej liście kolegę Zorro-fajny gość i dobrze warzi. Wierza Ci na słowo, ale wszystko mo swoje granice, mury tyż. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo Opublikowano 12 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2012 No to załapałem się w ostatniej chwili... ufff. Dzięki pieron za wspomnienie że limit miejsc zbliża się ku końcowi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rocker Opublikowano 12 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2012 eee jo mom ino jeszcze jedno pytanie, rocker +1 może być na liście,moja "żić" też chce tam być? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 12 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Października 2012 Przypomnij sie później ok15 listopada. Jak się zwolnią jakieś miejsca to nie będzie problemu. Na dzień dzisiejszy niestety nie. Lista rezerwowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diebels KattowitzerBrauhau Opublikowano 13 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2012 Chętnie sie na rezerwową wpiszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 13 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Października 2012 No to dopiszę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romanoff Opublikowano 16 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2012 Proszę również o wpisanie na listę rezerwową. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 17 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Października 2012 Zostałeś dopisany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rocker Opublikowano 24 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2012 Witam, dziś się dowiedziałem że wtych dniach będę na delegacji, także muszę niechętnie zwolnić swe miejsce komuś innemu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 24 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2012 Zdarza się. Ale tak to jest jak się pracuje to i wigilijki się zaczynają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 24 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2012 Witam, dziś się dowiedziałem że wtych dniach będę na delegacji, także muszę niechętnie zwolnić swe miejsce komuś innemu! Trudno. Następnym razem sie uda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olgierd Opublikowano 6 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 Witam Szanownych Kolegów i Koleżanki. Właśnie dostałem grafik w pracy na grudzień (6,7,8 gudzień wyjazd )i z przykrością muszę się wypisać z listy Niestety niemam możliwości zamiany z kimś innym Ale dzięki temu zwolniło się miejsce dla kogoś innego, wiem że było jeszcze paru chętnych. Pozdrawiam wszystkich, może następnym razem się uda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 6 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 Trudno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi