kostek Opublikowano 13 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 Mam do was pytanie w sprawie fermentatorów które według was są lepsze białe czy takie bardziej przeźroczyste takie mleczne ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pako1 Opublikowano 13 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 Mam do was pytanie w sprawie fermentatorów które według was są lepsze białe czy takie bardziej przeźroczyste takie mleczne ? Dla fermentacji nie ma to znaczenia. W przezroczystym lepiej widać poziom piwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostek Opublikowano 13 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 Dla fermentacji nie ma to znaczenia. To wiem pytam bo zastanawiam się jakie sprowadzić żeby moi klienci byli zadowoleni i mnie tutaj chwalili Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pako1 Opublikowano 13 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 Kupiłem kiedyś nowy fermentor który w środku miał zadziory i ślady jakby po papierze ściernym. Po zareklamowaniu otrzymałem drugi nie lepszy. Więcej już nie reklamowałem. Sprowadź takie które w środku są idealnie gładkie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr2 Opublikowano 13 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 (edytowane) Jeśli "koncert życzeń" to ja proszę z gładki z przeźroczystą pokrywą. http://www.piwo.org/...wy-fermentorow/ Edytowane 13 Lutego 2013 przez Dr2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olgierd Opublikowano 13 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 Dla fermentacji nie ma to znaczenia. To wiem pytam bo zastanawiam się jakie sprowadzić żeby moi klienci byli zadowoleni i mnie tutaj chwalili Znając ludzi to musiał byś mieć jedne i drugie i to najlepiej po 15 złociszy a i tak część nie będzie zadowolona bo nie będą miały otworu na rurkę w bocznej ściance Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
optimusek Opublikowano 13 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 Jak będą takie przezroczyste jak maja w BA to zobaczysz że będą szybciej schodzić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostek Opublikowano 13 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 Jeśli "koncert życzeń" to ja proszę z gładki z przeźroczystą pokrywą. http://www.piwo.org/...wy-fermentorow/ Szklanych nie robią Znając ludzi to musiał byś mieć jedne i drugie i to najlepiej po 15 złociszy a i tak część nie będzie zadowolona Jeszcze sie taki nie urodził co by wszystkim dogodził nie będą miały otworu na rurkę w bocznej ściance To akurat najmniejszy problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr2 Opublikowano 13 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 Szklanych nie robią Wszyscy mtślą tylko jedno, przeźroczysty=szyba yhh... tworzywa sztuczne/plastik też może być przeźroczysty i nie jest to cos niezwykłego, ale co tam to był tylko taki pomysł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostek Opublikowano 13 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 Jak znajdziesz 100 chętnych to zaczynam załatwiać nie jestem tylko pewien czy da się całkowicie przeźroczysty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 13 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 Adam - i tak wszystkich nie zadowolosz. Zawsze znajdzie się jikiś maruda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr2 Opublikowano 13 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 Jak znajdziesz 100 chętnych to zaczynam załatwiać nie jestem tylko pewien czy da się całkowicie przeźroczysty Ja wezmę 5, a innym chyba obojętne jakie bedą mieli Zawsze można sprzedawać jako "nowość, nowość" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostek Opublikowano 2 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 (edytowane) Witam Właśnie wprowadziliśmy do oferty słody ze słodowni Strzegom http://www.piwopiwec.../Slod,93,0.html Mam nadzieję że będziecie zadowoleni z oferty oraz z cen . Oczywiście to nie jest ostatnie nasze słowo Istnieje również opcja śrutowania. Przy każdym słodzie widnieje opcja do wyboru śrutowany/nieśrutowany. Słód śrutujemy bezpośrednio przed pakowaniem. Koszt śrutowania to 60 gr/kg. Przy workach 25kg 50 gr/kg Nie śrutujemy słodu na poczekaniu W przypadku zakupu słodów śrutowanych proszę o złożenie zamówienia na dzień przed odbiorem. Zapraszam do składania zamówień Pozdrawiam Edytowane 12 Marca 2013 przez elroy WiHuRa 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr2 Opublikowano 2 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 Dobra wiadomość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marbelka Opublikowano 2 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 Świetnie Kostek!!! jeszcze brakuje chmieli i mało drożdży,bo chciało by się wszystko w jednym miejscu kupić-Czekamy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostek Opublikowano 3 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 Witam Od dzisiaj przy zamówieniu powyżej 500zł przesyłka gratis wcześniej było 1000 zł Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Opublikowano 4 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 Witam, Ja na razie jestem po uwarzeniu pierwszej warki, ale jeśli zdecyduję się na kolejną, to rozważę zakup w Twoim sklepie, przede wszystkim dlatego, że mieszkam nie daleko i mógłbym odebrać osobiście (koszty wysyłki są niestety duże). Brakuje mi tylko jednej rzeczy - chmiele!. Czy znajdą się w ofercie w najbliższym czasie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostek Opublikowano 4 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 Chmiele na pewno znajdą się w ofercie ale na razie szukam dostawców Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marbelka Opublikowano 4 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 Chmiele na pewno znajdą się w ofercie ale na razie szukam dostawców szukaj szukaj Kostek i więcej drożdży będę Cie męczył... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostek Opublikowano 6 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2013 marbelka A może ty coś zamów a potem mnie męcz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Opublikowano 6 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2013 kostek, a śrutujesz też słód? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr2 Opublikowano 6 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2013 kostek, a śrutujesz też słód? No pisał przecież Koszt śrutowania to 60 gr/kg. Przy workach 25kg 50 gr/kg Czytać ze zrozumieniem, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostek Opublikowano 6 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2013 Śrutuję śrutuję bez śrutownika nie było by sensu wprowadzać słód Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marbelka Opublikowano 7 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2013 marbelka A może ty coś zamów a potem mnie męcz Zamówię i chętnie podjadę ,bo miałbym bliżej niż do "cidrów" ale nie masz tych drożdży i chmieli....bedziesz miał? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasanga Opublikowano 7 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2013 (edytowane) Jeszcze http://www.slodownia...ny-1000-ebc-1kg i http://www.slodownia...na-1000-ebc-1kg wstaw i będzie fajnie. pozdrawiam Edytowane 7 Marca 2013 przez Kasanga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi