Kamil Opublikowano 7 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2013 Zamówię i chętnie podjadę ,bo miałbym bliżej niż do "cidrów" marbelka, "cidry" w sensie, że Radzionków? Jeśli tak to można prosić namiary? Bo też miałbym nie daleko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostek Opublikowano 7 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2013 marbelka ty już przestań reklamę robić mojej konkurencji w moim wątku Kasanga Da się zrobić jak będę robił następne zamówienie to sprowadzę tylko wykupcie trochę tych które już mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tomato Opublikowano 13 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 kiedy chmiele? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostek Opublikowano 13 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 Pracuję nad tym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostek Opublikowano 20 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 Witam Jak by ktoś z was miał potrzebę żeby wysłać przesyłkę do paczkomatu to proszę pisać. W tej chwili trwają pracę nad zintegrowaniem paczkomatów ze sklepem ale jak ktoś by chciał przed zakończeniem prac taką paczkę dostać to proszę pisać załatwię to ręcznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostek Opublikowano 22 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2013 Witam Właśnie wprowadziłem chmiel do oferty. Zapraszam na zakupy marbelka czekam na twoje zamówienie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KosciaK Opublikowano 22 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2013 Brawo! Właśnie się miałem pytać, czy chmiel się pojawi w najbliższej przyszłości, a tu taka niespodzianka. No to nie pozostaje nic innego jak po świętach wybrać się po surowce na hefeweizena i weizenbocka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostek Opublikowano 22 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2013 Oczywiście zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marbelka Opublikowano 23 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 Witam Właśnie wprowadziłem chmiel do oferty. Zapraszam na zakupy marbelka czekam na twoje zamówienie Teroz chopie,teroz? Jakżech kaj indziyj musioł kupić w zeszłym tydniu..... Ale podjada po Dyngusie to coś wezna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostek Opublikowano 23 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 marbelka Tobie to woda zawsze będzie za gęsta Po Dyngusie czekam na ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostek Opublikowano 27 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2013 Właśnie zintegrowaliśmy sklep z paczkomatami InPostu. Teraz wystarczy wybrać przy wysyłce paczkomaty i po rozwinięciu się listy paczkomatów wybrać do jakiego mam wysłać towar. ważne przy paczkomatach jest to żeby zawsze był podany mail oraz numer telefonu komórkowego. Zapraszam do zakupów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Usiu Opublikowano 27 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2013 Właśnie zintegrowaliśmy sklep z paczkomatami InPostu. Właśnie tego mi brakowało w innych sklepach piwowarskich, brawo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasanga Opublikowano 27 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2013 Tak dobre posunięcie jeszcze platnosci elektroniczne, chyba tylko BA posiada co mnie zresztą dziwi, nawet bardzo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasanga Opublikowano 27 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2013 (edytowane) W sklepie byłem osobiście i polecam . Polecam wcześniejszą rezerwację towaru. Kostek kiedy pilzneński będzie na stanie no i zamów następnym razem karmelowy 30 Edytowane 27 Marca 2013 przez Kasanga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostek Opublikowano 27 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2013 pilzeński będzie w piątek o ile firma kurierska nie nawali bedzie jeszcze parę innych słodów po waszych sugestiach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo333 Opublikowano 28 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 Przydałaby się jakaś tabelka z kosztami transportu - ile za ile, jakie opcje. Chyba, że jest takie coś, a ja ślepy już jestem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostek Opublikowano 28 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 Przydałaby się jakaś tabelka z kosztami transportu - ile za ile, jakie opcje. Chyba, że jest takie coś, a ja ślepy już jestem Nie jesteś ślepy nie było Ale już jest http://www.piwopiweczko.pl/p,22,Ceny-wysylki.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vtec Opublikowano 29 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 A jest szansa że pojawią się w sklepie jeszcze inne chmiele? np.: z USA albo NZ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
feder Opublikowano 29 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 Ja kupuję u Kostka, ale przez allegro. W sklepie brakuje mi płatności elektronicznych. Poza tym czasem wysyłki bije wszystkie inne sklepy :-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostek Opublikowano 29 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 A jest szansa że pojawią się w sklepie jeszcze inne chmiele? np.: z USA albo NZ? Szansa jest zawsze Tylko nie znam jeszcze terminu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostek Opublikowano 30 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 Najserdeczniejsze życzenia zdrowych i radosnych Świąt Wielkanocnych oraz udanej bitwy na śnieżki w lany poniedziałek Życzy Kostek z rodziną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Faszysta Rasista Homofob Opublikowano 30 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 A dlaczego na stronie sklepu piszesz o sobie w liczbie mnogiej? Przecież to nie hańbi, że sam prowadzisz sklep. No i na stronie nie ma nazwy firmy, a powinna być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostek Opublikowano 30 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 (edytowane) Oczywiście że nie hańbi ale mam żonę i nie mam rozdzielności a wiec w majestacie prawa to też jej firma Co do nazwy to w regulaminie w 2 punkcie jest nazwa firmy Edytowane 30 Marca 2013 przez kostek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 30 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 i nie mam rozdzielczości A nie rozdzielności ? Choć brak rozdzielczości to najgorsza możliwa sprawa ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostek Opublikowano 30 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 Oczywiście że rozdzielność już poprawiłem. Ale rozdzielczości też nie mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi