malymiki Opublikowano 16 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 Jestem za! Może tym razem uda się dopasować termin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dario63 Opublikowano 16 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 Ja dziś rozlałem pierwsze Pszeniczne i robię drugie zobaczymy co wyjdzie, ocenice sami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrcom Opublikowano 17 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 Mi termin odpowiada, postaram się być. Do tego czasu będę miał moje drugie podejście do Stouta Owsianego gotowe do degustacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malymiki Opublikowano 20 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 Na każdym zebraniu jest tak, że ktoś musi zacząć pierwszy. Moja propozycja to 10.04.2013 (to jest środa) godzina 18:00. Na górze ankieta, jeśli wyniki będą na "Nie" zmienimy termin na inny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiHuRa Opublikowano 20 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 Ankieta publicza i opcja z "mendą szefem" - niekótrzy mogą nie zagłosować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malymiki Opublikowano 20 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 Do odważnych świat należy a jak szef menda to może warto pracę zmienić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekw Opublikowano 20 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 będe z nowym witbierem, fermentuje od niedzieli, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nikiboom Opublikowano 29 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 Odświeżę nieco temat Wysłałem wiadomości do wszystkich piwowarów z okolicy, którzy nie zagłosowali w ankiecie, a oznaczyli swoją lokalizację na mapie. Niestety nic do nadającego się do wypicia na spotkanie mieć nie będę Myślę, że można by także obgadać kwestię organizacji imprezy, której temat poruszyliśmy na ostatnim spotkaniu. Wszystkich którzy nie wcześniej nie byli, a mają ochotę, ale się wahają serdecznie zapraszam. Atmosfera jest przesympatyczna:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malymiki Opublikowano 29 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 Niestety nic do nadającego się do wypicia na spotkanie mieć nie będę Po drodze kup Żubra albo innego Żywca i z bani Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nikiboom Opublikowano 29 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 Po drodze kup Żubra albo innego Żywca i z bani Tak zrobię, ciekawe czy się połapiecie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swiaderny Opublikowano 30 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 Postaram się być. Tylko też nie wiem czy będę miał coś godnego uwagi. Coś na pewno zatargam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dario63 Opublikowano 30 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 Świąt pięknych,radosnychi cieplutkich na przekór pogodzie życze wszystkim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati3333 Opublikowano 30 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 Świąt pięknych,radosnychi cieplutkich na przekór pogodzie życze wszystkim. Dołączam się do życzeń i nawzajem. PS. Na początku przyszłego tygodnia składam zamówienie w TB więc jeśli ktoś potrzebuje coś małego gabarytowo to mogę dorzucić do zamówienia i podrzucić na spotkanie. a propos może ktoś reflektuje na wspólne zamówienie ze sklepu Alepiwo?...chciałbym zamówić ten przezroczysty fermentor ale koszt fermentora będzie taki jak przesyłki więc średnio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dider Opublikowano 31 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 a propos może ktoś reflektuje na wspólne zamówienie ze sklepu Alepiwo?...chciałbym zamówić ten przezroczysty fermentor ale koszt fermentora będzie taki jak przesyłki więc średnio Z chęcią przyłączę się do zamówienia też bym zakupił ten fermentator , może ktoś jeszcze reflektuje na zakup w tym sklepie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nikiboom Opublikowano 31 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 Hm, ja dam wam znać po świętach, bo nie wiem czy będe dysponował funduszami, ale chętnie bym zakupił również Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati3333 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Dzisiaj będę składał te zamówienia żeby doszły do spotkania także rozumiem że dider piszesz się na 1 fermentor?...jak potrzebuje ktoś coś jeszcze to decydowac i zgłaszać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nikiboom Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Ja na bank odpuszczam, za dużo mam wydatków w tym miesiącu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swiaderny Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 (edytowane) Panowie! Ja z innej beczki: macie gdzieś w Łodzi jakąś sprawdzoną stację diagnostyczną / mechanika? Mam do sprawdzenia samochód przed zakupem (w Łodzi właśnie). Edytowane 2 Kwietnia 2013 przez Swiaderny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malymiki Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 A jaki to samochód ? Ja mam zaufaną stację diagnostyczną na Traktorowej, ale jak jakaś konkretna marka to mogę popytać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swiaderny Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 (edytowane) Skoda Sprawa dość pilna, bo jadę jutro wstępnie oglądać. W ostatniej chwili znalazłem ofertę. PS. Traktorowa to dość blisko umówionego miejsca Edytowane 2 Kwietnia 2013 przez Swiaderny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nikiboom Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Chyba więcej osób się nie zapisze, to jak spotykamy się tego 10? Mógłby ktoś napisać do Piwoteki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarekJ Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Witam! Ja się jeszcze zapiszę . Swoją drogą, patrząc na ilość browarników na Retkini, kolejne spotkanie powinniśmy urządzić na ławeczce w tym ogrodzonym skwerku przy Napierskiego albo drink-barze Złote Jabłko . nikiboom 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Mam prośbę, czy wśród łódzkich piwowarów znalazła by się grupa chętna do przeprowadzenia cyklicznych małych szkoleń, tudzież pokazów warzenia? Jedna z firm z naszej branży skierowała takie pytanie do mnie. Jeżeli tak, proszę o PW - prześlę szczegóły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nikiboom Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Złote Jabłko Kultowy lokal Co do szkoleń czy pkazów to chętnie bym pomógł, ale za mało jeszcze wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekw Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Mam prośbę, czy wśród łódzkich piwowarów znalazła by się grupa chętna do przeprowadzenia cyklicznych małych szkoleń, tudzież pokazów warzenia? Jedna z firm z naszej branży skierowała takie pytanie do mnie. Jeżeli tak, proszę o PW - prześlę szczegóły. Sam bym sie nie odważył, ale jakby koledzy pomogli..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi