przemo70 Opublikowano 30 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 Forumowym Andrzejom WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO :beer: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaL Opublikowano 30 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 Ja się dołączam! :beer: :beer: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drozd Opublikowano 30 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 dziękuje bardzo za życzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacki Opublikowano 30 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 (edytowane) To i ode mnie też: Wszystkiego Najlepszego! ps. i oczywiście dziękuję Edytowane 30 Listopada 2012 przez Jacki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Porter Opublikowano 30 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 A dziękuję, dziękuję wszelką serdeczność przekazuję dalej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GBLS Opublikowano 30 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 Dzięki dzięki i również najlepsze życzenia dla wszystkich Andrzejów U mnie to w ogóle kumulacja bo mam dzisiaj imieniny i urodziny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 30 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 Zdrowie Andrzeje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahalejcio Opublikowano 30 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 rowniez dziekuje, i pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaron Opublikowano 30 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 wszystkiego najlepszego wszystkim Andrzejom. Do tego sw Andrzej jest patronem Szkocji wiec jesli macie okazje uczcijcie dzisiejszy dzien jakims szkockim piwem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Regius Opublikowano 30 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 Wszystkiego piwnego Andrzeje! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jejski Opublikowano 30 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 Dzięki i wszystkiego dobrego życzę. Coś jest w tych andrzejkowych wróżbach, bo 2/2 wskazały moją wtedy jeszcze nie laskę, a teraz żonę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amap Opublikowano 30 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 dziękuję i wzajemnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepo Opublikowano 30 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 Kurka wodna... można by rzec, że co drugi na forum to Andrzej Wasze zdrowie Panowie!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 30 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 Andrzeje zdrowie. :beer: :beer: :beer: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 30 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 Aż strach otworzyć lodówkę, bo z niej wyskoczy Andrzej dzięki za życzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 30 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 Wszystkiego najlepszego i dobrej zabawy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Billy the Kid Opublikowano 30 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 Proponuję abyśmy dzisiaj wszyscy zostali Andrzejami ... zawsze jest wymówka, żeby zajrzeć do lodówki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admiro Opublikowano 30 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 I ja dziekuję! Zawsze się tak dziwnie czuję w Andrzejki, data dość popularna i wszyscy skladaja życzenia, a ja w życiu nie zapamiętam kiedy jest Krzysztofa itd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogi Opublikowano 30 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 Zdrowia Andrzejom i samych udanych warek! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejKu Opublikowano 30 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 dziękuję!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kentaki Opublikowano 30 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 a ja w życiu nie zapamiętam kiedy jest Krzysztofa itd Krzyśki świętują 25 lipca i jeszcze przez tydzień . Najlepszego Jędrusie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 1 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 Co prawda wosku nie lałem ale z piany mogę powróżyć, kończę Andrzejki mocnym uderzeniem Horse Porter warka 223 od też Andrzejka. Jeszcze raz wszystkiego dobrego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy Opublikowano 1 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 Dziękuję (głowa coś z rana boli) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo70 Opublikowano 1 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 Widzę, że co niektórzy świętowali do późna Andy klina Ci trzeba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejKu Opublikowano 1 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 Dobrze leczony kac to i trzy miesiące może trwać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi