gorylfx Posted December 5, 2012 Share Posted December 5, 2012 (edited) Siema. Jestem Michał. Piwem domowym intersuję się już jakiś czas. Może 2 lata. Zaczynałem od brew kitów, ale wreszcie zacieram. Z różnym skutkiem, aczkolwiek jak dotąd wszystko co uwarzyłem zostało wypite. Ogółem mam jeszcze pewne braki w swojej wiedzy, które mam nadzeję uzupełnić skrupulatnie czytając to forum lub zadając pewne pytania, na które odpowiedzi będą pewnie dla was oczywiste lub były już zadawane wczesniej. Proszę o wyrozumiałość w tym temacie. Ogółem zacieram narazie w zwykłym garze na kuchni, ale mam zamiar zmontować w domu kącik z taboretem i jakimś kegiem przerobionym na kadź, ale to temat najwcześniej na wakację, kiedy to będzie więcej kasy i czasu. A jestem z okolic Łodzi/Tomaszowa Maz. Edited December 5, 2012 by gorylfx Link to comment Share on other sites More sharing options...
elroy Posted December 5, 2012 Share Posted December 5, 2012 Cześć Michał i witamy na forum Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fidel Posted December 5, 2012 Share Posted December 5, 2012 Witaj i polecam czytanie forum i wiki. Na konkretne pytania, na pewno znajdziesz odpowiedź od Dobrych Ludzi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dario63 Posted December 6, 2012 Share Posted December 6, 2012 Witaj ! Samych udanych warek życzę Link to comment Share on other sites More sharing options...
GBLS Posted December 6, 2012 Share Posted December 6, 2012 Witaj na forum i powodzenia Link to comment Share on other sites More sharing options...
lkulos Posted December 6, 2012 Share Posted December 6, 2012 witaj i samych udanych warek ps uzupełnij profil może masz jakiegoś piwowara w okolicy Link to comment Share on other sites More sharing options...
malymiki Posted December 6, 2012 Share Posted December 6, 2012 Cześć ! Udanych warek ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts