korzen16 Opublikowano 7 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2012 Jako nowy i kulturalny przedstawiciel spionizowanych, przynajmniej w większości czasu i sytuacji, stworzeń witam Wszystkich z miejsca zwanego "polską nocą polarną". Pochodzę z Karkonoszy a od "dziestu" lat mieszkam w Karpaczu. Czemu tu trafiłem???..... tak jakoś; wpadłem na jakąś stronkę domowego browarnictwa, szukając zupełnie czegoś innego i zaciekawiło mnie to. Wczytując się coraz głębiej w tematykę nie udało mi się znaleźć kogokolwiek, kto żałowałby tego, że zaczął sam warzyć piwko. Tak wiec wczytuję się w najróżniejsze tematy od jakiegoś miesiąca i tak krążę i dojrzewam.....no i tydzień temu dojrzałem. Też tak chcę!!!!!!!!, mam nadzieję że się wciągnę jak większość. Gar już zakupiony, zestaw akcesoriów zakupiony - dojdzie prędzej czy później , a ponieważ jestem odważny i pyskaty postanowiłem zacząć od zacierania, ale skromniutko, najpierw nawarzę 10l i zobaczymy co z tego wyjdzie. pozdr Tomek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemczysław Opublikowano 7 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2012 (edytowane) Cieszymy się ze będzie gdzie wpadać do Karpacza na browar domowy:D Gratuluje odważnego podejścia:) ja dwie wraki z puchy i tylko tego załuję że je zrobiłem:) Trzymam kciuki:D:D POWODZENIA:) Edytowane 7 Grudnia 2012 przez Przemczysław Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 7 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2012 Cześć i czołem Zabawa jest przednia, będzie Pan zadowolony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 7 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2012 Witam , Warzenie piwa z puchy nie jest złe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dario63 Opublikowano 8 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2012 Witaj ! Samych udanych warek życzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korzen16 Opublikowano 8 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2012 Witam , Warzenie piwa z puchy nie jest złe pewnie tak , ale mam zamiar nieźle się upaprać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
henzzik Opublikowano 8 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2012 Witaj, powodzenia w zacieraniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barą Opublikowano 8 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2012 Witam sąsiada Powodzenia życzę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korzen16 Opublikowano 8 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2012 O widzę ziomale z okolicy Zawsze to raźniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
henzzik Opublikowano 8 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2012 Nasze okolice jednak posiadają piwowarów domowych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korzen16 Opublikowano 8 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2012 Natknąłem się nawet na rodzimy serwis piwowarski: http://piwo.pobliska.pl/ mniemam że to piwowar sirvantes coś o tym wie , bo jakaś taka zbieżność nazwy i miejsca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barą Opublikowano 8 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2012 Tak, to stronka kolegi Karczmarza, który też jest z Jelonki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karczmarz Opublikowano 10 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2012 Witamy Jeleniogórscy piwowarzy zawsze są do usług, jeśli potrzebowałbyś porady lub pomocy w degustacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korzen16 Opublikowano 10 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2012 Witamy Jeleniogórscy piwowarzy zawsze są do usług, jeśli potrzebowałbyś porady lub pomocy w degustacji dzięki może będzie okazja skorzystać, a póki co przygotowuje się psychicznie i "w terenie" do pierwszej warki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się