Jump to content

Karpacz wita Was:)

korzen16

Recommended Posts

Jako nowy i kulturalny przedstawiciel spionizowanych, przynajmniej w większości czasu i sytuacji, stworzeń witam Wszystkich z miejsca zwanego "polską nocą polarną". Pochodzę z Karkonoszy a od "dziestu" lat mieszkam w Karpaczu.

Czemu tu trafiłem???..... tak jakoś; wpadłem na jakąś stronkę domowego browarnictwa, szukając zupełnie czegoś innego i zaciekawiło mnie to. Wczytując się coraz głębiej w tematykę nie udało mi się znaleźć kogokolwiek, kto żałowałby tego, że zaczął sam warzyć piwko. Tak wiec wczytuję się w najróżniejsze tematy od jakiegoś miesiąca i tak krążę i dojrzewam.....no i tydzień temu dojrzałem. Też tak chcę!!!!!!!!, mam nadzieję że się wciągnę jak większość. Gar już zakupiony, zestaw akcesoriów zakupiony - dojdzie prędzej czy później :smilies:, a ponieważ jestem odważny i pyskaty postanowiłem zacząć od zacierania, ale skromniutko, najpierw nawarzę 10l i zobaczymy co z tego wyjdzie.

pozdr

Tomek

Cieszymy się ze będzie gdzie wpadać do Karpacza na browar domowy:D Gratuluje odważnego podejścia:) ja dwie wraki z puchy i tylko tego załuję że je zrobiłem:)

Trzymam kciuki:D:D

POWODZENIA:)

Edited by Przemczysław

Witamy :) Jeleniogórscy piwowarzy zawsze są do usług, jeśli potrzebowałbyś porady lub pomocy w degustacji ;)

dzięki może będzie okazja skorzystać, a póki co przygotowuje się psychicznie i "w terenie" do pierwszej warki :smilies: