mati87 Opublikowano 7 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 Witam, nie wiem czego to jest wina ale praktycznie nie mogę oglądać zdjęć z galerii browarów. Przeglądarka Chrome. Wciskam na zdjęcie i wyskakuje to ładujące się kółeczko i tak pozostaje. Nie wiem czy jestem odosobniony z tym problemem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 7 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 Rzecz jasna sprawdzę. Możesz podać jakiś określony link, czy na każdym zdjęciu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati87 Opublikowano 7 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 dziwna rzecz się stała, teraz kursor zmienia się w lupkę i powiększa zdjęcia. Jeżeli natrafię na jakieś nieładujące to wpisze je w tym wątku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati87 Opublikowano 7 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 (edytowane) http://www.piwo.org/...ge__tab__images Tutaj nie mogę,z tego poziomu, klikam na zdjęcie i myślenice ma. I tak z wszystkimi zdjęciami tutaj. Edytowane 7 Stycznia 2013 przez mati87 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość franc Opublikowano 7 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 To masz problem Ty ze swoim kompem. U mnie wszystko chodzi idealnie zdjęcia nawet te duże ładują sie błyskawicznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korzen16 Opublikowano 7 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 (edytowane) zgadza się u mnie też wszystko w porządku - przeglądarka Comodo Dragon Edytowane 7 Stycznia 2013 przez korzen16 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyvern Opublikowano 7 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 U mnie też. Na chromie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati87 Opublikowano 7 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 (edytowane) No to nie mam pojęcia czemu tak się dzieje Czyżby Java świruje ? Edytowane 7 Stycznia 2013 przez mati87 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korzen16 Opublikowano 7 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 No to nie mam pojęcia czemu tak się dzieje Czyżby Java świruje ? spróbuj zainstalować na "próbę" inną przeglądarkę i zobaczysz czy to coś zmieni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati87 Opublikowano 7 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 (edytowane) Na IE wchodzą... reinstall chroma pomaga, przepraszam za zamieszanie Edytowane 7 Stycznia 2013 przez mati87 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi