mati87 Posted January 7, 2013 Share Posted January 7, 2013 Witam, nie wiem czego to jest wina ale praktycznie nie mogę oglądać zdjęć z galerii browarów. Przeglądarka Chrome. Wciskam na zdjęcie i wyskakuje to ładujące się kółeczko i tak pozostaje. Nie wiem czy jestem odosobniony z tym problemem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
elroy Posted January 7, 2013 Share Posted January 7, 2013 Rzecz jasna sprawdzę. Możesz podać jakiś określony link, czy na każdym zdjęciu ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mati87 Posted January 7, 2013 Author Share Posted January 7, 2013 dziwna rzecz się stała, teraz kursor zmienia się w lupkę i powiększa zdjęcia. Jeżeli natrafię na jakieś nieładujące to wpisze je w tym wątku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mati87 Posted January 7, 2013 Author Share Posted January 7, 2013 (edited) http://www.piwo.org/...ge__tab__images Tutaj nie mogę,z tego poziomu, klikam na zdjęcie i myślenice ma. I tak z wszystkimi zdjęciami tutaj. Edited January 7, 2013 by mati87 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest franc Posted January 7, 2013 Share Posted January 7, 2013 To masz problem Ty ze swoim kompem. U mnie wszystko chodzi idealnie zdjęcia nawet te duże ładują sie błyskawicznie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
korzen16 Posted January 7, 2013 Share Posted January 7, 2013 (edited) zgadza się u mnie też wszystko w porządku - przeglądarka Comodo Dragon Edited January 7, 2013 by korzen16 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wyvern Posted January 7, 2013 Share Posted January 7, 2013 U mnie też. Na chromie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mati87 Posted January 7, 2013 Author Share Posted January 7, 2013 (edited) No to nie mam pojęcia czemu tak się dzieje Czyżby Java świruje ? Edited January 7, 2013 by mati87 Link to comment Share on other sites More sharing options...
korzen16 Posted January 7, 2013 Share Posted January 7, 2013 No to nie mam pojęcia czemu tak się dzieje Czyżby Java świruje ? spróbuj zainstalować na "próbę" inną przeglądarkę i zobaczysz czy to coś zmieni Link to comment Share on other sites More sharing options...
mati87 Posted January 7, 2013 Author Share Posted January 7, 2013 (edited) Na IE wchodzą... reinstall chroma pomaga, przepraszam za zamieszanie Edited January 7, 2013 by mati87 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts